Banner
tekst1naslovna

Google Pixel Watch 2 donosi prikaz “lica sata”

Iako još nije niti najavljen, kada govorimo o Pixel Watch 2 pametnom satu, manje više sve je poznato.

Apple ne dopušta X (Twitter-u) da bude dostupan unutar AppStore-a, evo zašto

Danas želimo s vama podijeliti nove glasine vezane uz Pixel Watch 2 pametni sat. Iako prvi model na našem tržištu nije doživio značajnu popularnost, to nas ne sprječava da s vama podijelimo glasine o njegovom nasljedniku.

Apple Watch 9 – što očekivati?

Želimo istaknuti jedan “mali detalj”, a to je dotaknuti se lica sata s kojim će Google Pixel Watch 2 biti dostupan na tržištu.

Samsung: Kako radi nova Flex šarka Galaxy Z Flip / Fold 5 modela?

Kao što znamo, pametni satovi ističu se po mogućnostima prilagodbe, a to se posebno odnosi na mogućnost prilagodbe izgleda pametnog sata, odnosno “početnog ekrana”.

Threads aktivno koristi 50% od 100 milijuna računa

Prošle godine smo vidjeli takvu mogućnost na Pixel Watch modelu, a sada vam donosimo pregled lica sata za nadolazeći Pixel Watch 2, koje nam je predstavio Android Authority.

Pixel Watch 2 će ponuditi nekoliko kategorija prikaza sata:

  1. Accessible: Ovi brojčanici stavljaju naglasak na čitljivost i jednostavnost. Izgledaju jednostavno i minimalistički kako bi smanjili smetnje. U ovu kategoriju spadaju četiri brojčanika: Just Time, Circular, Linear i Stacked Time. Lica luka, s druge strane, dodaju malo složenosti i mogu se prilagoditi. Postoji ukupno šest varijanti, pri čemu svaka ima dvije podvarijante koje omogućuju dodavanje komplikacija po vašem izboru.
  1. Bold Digital: Ova kategorija prati stil nedavno dodanih satova na Pixel telefonima s Androidom 14. Koristi podebljani font koji se preklapa s šarenim paletama. Ovdje su dostupne samo dvije opcije: Just Time i Radial, koje su jasno istaknute kao atraktivne mogućnosti.
  1. Analog Bold: Ovo lice sata kombinira izgled brojčanika sata Arc i Bold Digital, omogućujući vam prilagodbu i komplikacija. Svi brojčanici sata će vam omogućiti mijenjanje boja, no postojat će i dodatna značajka dinamičkog tempiranja koja dolazi s Wear OS 4. To vam omogućuje uzorkovanje boja sa svog brojčanika i primjenu sheme boja na ostatak korisničkog sučelja sata.

Važno je napomenuti da ove informacije nisu službeno potvrđene, stoga ih treba uzeti s dozom opreza. Međutim, ova “lica sata” i mogućnost prilagodbe daju nam dobar uvid u ono što bismo mogli očekivati od Pixel Watch 2.

Sony PlayStation EarBuds slušalice donose poništavanje buke

Svakako ćemo pratiti nove informacije i glasine te se ponovno vratiti na ovu temu kada budemo imali više novosti.

Sony PlayStation 5 prodan u 40 milijuna primjeraka

Osim softverske strane priče, nadamo se kako ćemo uskoro imati prilike vidjeti i neke značajke Pixel Watch 2 modela. Koje ćemo naravno također podijeliti na našim stranicama, kada za to dođe vrijeme, kao i “prikaz uživo” ako bude bilo mogućnosti – odnosno fotografije budu bile dostupne.

Huawei Mate 60 donosi kružni modul kamere

Dok se to ne dogodi, jedino što nam preostaje je gledati u ova dostupna “lica sata” koja sa sobom donose čitav niz i mogućnosti prilagodbe.

Najčitanije