Banner
1 9

Google Drive na tabletima i foldable uređajima donosi nove značajke

Nedavno smo govorili o stilskim promjenama na Google Drive platformi a sada nešto novo dolazi za tablete i Foldable uređaje.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Google Drive korisnici koji posjeduju Android sklopive uređaje i tablete sada će doživjeti značajno poboljšano iskustvo korištenja ove popularne aplikacije.

MagSafe i Qi2 – Budućnost bežičnog punjenja za Android

Ovog tjedna, Google je najavio ključna poboljšanja za Google Workspace iskustvo na Android uređajima s velikim ekranima.

Xiaomi HyperOS dolazi na još 11 modela telefona – evo kojih

Ova ažuriranja donose veću funkcionalnost i preglednost korisnicima koji koriste Google Drive na uređajima s prostranim ekranima.

1 9

Najnovije ažuriranje donosi tri ključne značajke koje će poboljšati rad korisnika Google Drive-a na Android tabletima i sklopivim uređajima.

link1

Prvo, iznad glavnog popisa dokumenata korisnici će sada imati uvid u hijerarhiju mapa koje mogu dodirnuti za trenutni prikaz. Ova značajka omogućuje korisnicima da lako prate svoj položaj na Google Drive-u i brzo navigiraju između ugniježđenih mapa.  Ovaj vizualni prikaz omogućava korisnicima da jasnije razumiju strukturu svojih datoteka, pridonoseći efikasnijem radu i organizaciji sadržaja.

naslovna 2

Drugo, stupci podataka po datoteci sada pružaju dodatne informacije, uključujući datum zadnje izmjene datoteke i količinu pohrane koju svaka datoteka zauzima.

YouTube predstavio Playables za Premium korisnike

Ove informacije olakšavaju korisnicima praćenje promjena u datotekama, posebno kada surađuju na projektima ili dijele dokumente. Transparentnost u vezi s promjenama i veličinom datoteka dodatno poboljšava produktivnost korisnika.

3 6

Treće, paleta boja sada je prilagođena smjernicama Google Material Design 3, pružajući korisnicima vizualno ugodno iskustvo. Ova estetska nadogradnja dodatno poboljšava korisnički doživljaj i usklađuje ga s modernim dizajnom, čime se stvara ujednačenost između Google Drive aplikacije na Android uređajima i web sučelja.

Google uklanja na Androidu 14 dugi pritisak na ikone za dobivanje obavijesti

Prema objavi tvrtke Google, ova poboljšanja trenutno su dostupna u Rapid Release domenama, dok će pokretanje u Scheduled Release domenama započeti od 27. studenog. Ovo znači da će korisnici koji su uključeni u Scheduled Release domene morati pričekati nekoliko dana prije nego što mogu iskoristiti ova ažuriranja.

2 9

Što se tiče dostupnosti, Google navodi da će poboljšano iskustvo Drive-a na Android sklopivim uređajima i tabletima biti dostupno svim korisnicima Google Workspacea, kao i korisnicima s osobnim Google računima.

Google Cubes – Inovativni pogled na personalizaciju Play Store-a

Ovo široko lansiranje osigurava da svi korisnici mogu iskusiti prednosti novih značajki, poboljšavajući svoju produktivnost i olakšavajući upravljanje sadržajem putem Google Drive-a na Android uređajima.

1 11

Koliko često koristite Google Drive značajke? Odnosno na kojim uređajima najviše? Svoja mišljenja svakako nam pišite u komentare ispod članka, ili nas zapratite putem Facebook stranice a od nedavno se nalazimo i na WhatsApp kanalu.

Google Drive za Android i iOS dobiva redizajn

Jer nam je cilj ostati svakako s vama i kada ste u pokretu, odnosno kada nemate vremena sjesti pred računalo ili prijenosnik ili otvoriti našu stranicu. Svoje mišljenje u vezi Google Drive platforme svakako nam javite pa ćemo u komentarima o svemu, razmijeniti s vama mišljenja.

Najčitanije