huawei
B roll Image S24 Series 1 HI 1 1

DXOMARK: Samsung Galaxy S24 serija ima najbolji zaslon

Serija Galaxy S24 postavlja nove standarde u kvaliteti zaslona pametnih telefona, prema nezavisnom recenzentu DxOMark, pobijedivši konkurenciju kao što su Galaxy Z Fold 5, iPhone 15s i Google Pixel Fold. Galaxy S24 Ultra, S24+ i S24 dominiraju tržištem zahvaljujući svojim inovativnim LTPO Dynamic AMOLED 2X panelima, visokoj rezoluciji i Gorilla Glass Armor zaštiti, postavljajući novi standard za vrhunsko iskustvo pametnih telefona.

Novi standard kvalitete u svijetu pametnih telefona postavljen je s dolaskom serije Galaxy S24, prema nezavisnom recenzentu DxOMark. Tri nova Samsungova vodeća modela – Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ i Galaxy S24 – zauzela su vrhunac ljestvice kvalitete zaslona, nadmašivši telefone kao što su Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5, iPhone 15s, Google Pixel Fold, OnePlus Open, Honor Magic5 Pro, i mnoge druge.

Android 15 Developer Preview 1 dolazi sutra

Galaxy S24 Ultra ističe se kao apsolutni prvak na DxOMark-ovoj Globalnoj i Ultra-Premium ljestvici za kvalitetu zaslona. U međuvremenu, Galaxy S24 i Galaxy S24+ dijele drugo mjesto na globalnoj ljestvici, parirajući s Pixelom 8 i Pixelom 8 Pro.

1 15

S obzirom da je osnovni model S24 ocijenjen kao najbolji zaslon u kategoriji Premium Ranking, koja obuhvaća telefone u rasponu cijena od 600 do 800 USD, Galaxy S24+ se pozicionira kao drugi najbolji u Ultra-Premium segmentu (cijene preko 800 USD).

Pred nama je Xiaomi 14 Ultra

Ovi impresivni rezultati ne dolaze samo od visoke rezolucije zaslona ili svjetline, već i od inovativnih tehnologija koje Samsung implementira u svoje panele.

2 11

Novi LTPO Dynamic AMOLED 2X paneli, zajedno s poboljšanim Vision Booster i potpuno novim Adaptive Color Tone tehnologijama, stvaraju spektakularno iskustvo gledanja.

Android želi postati broj 1 na svim uređajima

Uz povećanje rezolucije na QHD+ za Galaxy S24+ i nevjerojatnih 2600 nita svjetline za sve tri varijante, korisnici mogu uživati u živopisnim bojama i oštrini slike čak i na direktnom suncu. Posebno se ističe Galaxy S24 Ultra sa svojom Gorilla Glass Armor zaštitom za zaslon, što je ekskluzivna značajka ovog modela.

3 6

Ovo Armor staklo donosi revolucionarne prednosti. Nije samo izvanredno u smanjenju refleksija čak i na jakom sunčevom svjetlu, već je i otpornije na ogrebotine nego ikada prije.

Drop test: Samsung Galaxy S24 Ultra vs. iPhone 15 Pro Max

Dok većina pametnih telefona pokazuje ogrebotine na razini 6 u Mohsovom testu tvrdoće, Galaxy S24 Ultra se ističe kao iznimka, zadržavajući svoj sjaj i glatkoću.

S24 Ultra 1

Unatoč ovim izvanrednim postignućima, neki korisnici su izrazili nekoliko manjih problema, poput nedovoljno šarene reprodukcije boja i relativno slabe svjetline Always-On zaslona. Međutim, ovi nedostaci pale u usporedbi s izvanrednim performansama i inovacijama koje donosi Galaxy S24 serija.

Nova era intenzivnih boja: Samsung Galaxy S24 donosi poboljšani Vivid mode

Samsung Galaxy S24 postavlja nove standarde u industriji pametnih telefona, posebno kada je u pitanju kvaliteta zaslona. Sa svojim vrhunskim tehnologijama, visokom rezolucijom i nevjerojatnom svjetlinom, ovi telefoni dominiraju tržištem i postavljaju novi standard za ono što korisnici mogu očekivati od svog pametnog uređaja.

DXOMARK testirao Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsungova predanost inovacijama jasno se vidi u seriji Galaxy S24, čineći ih pravim izborom za one koji traže vrhunsko iskustvo pametnog telefona.

Najčitanije