Banner
tekst2naslovna

Apple ukida iPhone SE liniju pametnih telefona – iPhone SE (2024) neće na tržište

Apple "prekida" proizvodnju i plasman iPhone SE pametnih telefona - iPhone SE (2024) neće izaći na tržište a time je iPhone SE (2022) ujedno i posljednji iPhone "Special Edition" na tržištu.

Kada je Apple sada već davne 2017. godine predstavio tržištu prvi jeftini odnosno „pristupačni” iPhone pametni telefon , „iPhone SE” štovatelji Apple proizvoda i onu drugi bili su i više nego ugodno iznenađeni.

Samsung najavljuje „Galaxy Unpacked” promotivnim posterom

Iduća generacija iPhone SE pojavila se na tržištu 2020.godine a posljednja, možemo reći još uvijek aktualna tržište je „osvojila” prošle 2022. godine.

tekst2sl1 3

Po nekom redoslijedu iPhone SE 4 (2024.) Apple bi trebao predstaviti „napisali smo unutar zagrade” 2024. godine no čini se kako ništa od toga.

Apple iOS 16.3 donijeti će „end-to-end” zaštitu unutar čitavog sustava

Prema glasinama Američki gigant odustaje od proizvodnog procesa iPhone SE modela pametnih telefona. Govori se kako je čelništvo tvrtke naredilo odnosno dalo smjernice proizvođačima dijelova za iPhone SE liniju da prestaju s tim procesom.

tekst2sl2

Već da se okrenu proizvodnji aktualnih iPhone 14 modela a posebice iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modela, kojih upravo u velikoj mjeri nedostaje na tržištu.

CES 2023: Verge TS Ultra – električni motocikl koji je došao iz budućnosti

Znamo kako će ova vijest izazvati nezadovoljstvo kod svih onih Apple ljubitelja koji su unutar iPhone SE modela našli sebi „odličan omjer cijene i kvalitete”.

tekst2sl3

Nedavno smo govorili kako Apple-u polazi za rukom da unutar iPhone 8 kućišta spakira i tržištu predstaviti praktički „identični” pametni telefon. Gdje smo naravno mislili na iPhone SE (2020) i iPhone SE (2022) jer zaista u identičnom kućištu, tržište je i dalje posezalo za iPhone SE (2022) pametnim telefonom.

CES 2023: Sony i Honda predstavili brend „Afeela” – koncept električnog automobila

Nemojte misliti da Apple zaista želi „isporučiti” što prije korisnicima koji čekaju iPhone 14 modele, njihov omiljeni pametni telefon. Već je (čini nam se) pravi razlog toga što baš prodajni rezultati iPhone SE (2022) modela i nisu bili na razini koju je Apple očekivao.

tekst1sl3

S tim razlogom im je previše riskantno ući u proizvodnju i plasman iduće generacije „Special Edition” modela. Baš nam je žao što iPhone SE (2024) neće na tržište jer se upravo za ovaj model govorilo kako će „maknuti” Touch-ID te dovesti „napokon” Face-ID.

Samsung predstavlja Neo QLED, MICRO LED i OLED televizore za 2023.

Po kojem je Apple i prepoznatljiv. Dali vi u svojem vlasništvu imate neki model iPhone SE pametnog telefona? Slobodno nam se javite u komentare i kažite nam mišljenje.

tekst1sl2 9

U spomen na iPhone SE modele pametnih telefona koji su na tržište izlazili 2017, 2020, i 2022. godine, podsjećamo vas kako u našoj Bazi Mobitela imamo sva tri modela: iPhone SE, iPhone SE (2020) i iPhone SE (2022).

Fortnite se vraća na App Store ove godine

Čini se kako što prije moramo shvatiti kako je iPhone SE linija mrtva odnosno kako iPhone SE (2024) nikada neće doći na tržište i što prije se okrenuti iPhone 15 modelima pametnih telefona, jer rujan 2023. će doći i prije no što to možemo i zamisliti.

Najčitanije