Banner
tekst1naslovna 3

Apple iPhone 14 – prikazane maskice, moduli kamera veći nego se očekivalo

Apple iPhone 14 Pro Max imat će najveći modul kamere nego bilo koji iPhone do sada.

Danas ponovno imamo prilike pisati o nadolazećoj seriji iPhone 14 pametnih telefona. O samim značajkama, dizajnu i novitetima više smo puta pisali na našim stranicama.

Samsung Galaxy S23 pokretati će Snapdragon 8 Gen 2

Od razlika u 120Hz stopi osvježivanja prikaza pa do 90Hz na „ne-Pro” modelima. Pa sve do rezolucija kamera odnosno o priči rezoluciji glavne kamere koja će donositi 48MP (za Pro modele).

tekst1sl1 2

Apple iPhone 14 i iPhone 14 Max dolazit će sa senzorom glavne kamere od 12MP. Ovome nadodajmo kako se na Twitteru raširila objava koja donosi fotografiju prikaza maskica za iPhone 14 modele.

A gledajući istu vrlo jednostavno možemo zaključiti kako će iPhone 14 Pro Max imati najveći modul kamere do sada u odnosu na sve do sada prisutne iPhone modele.

Apple – započinje era USB Type-C priključka

Još jedna zanimljivosti koja se vezuje uz „Pro” modele iPhone 14 linije je ta kako će oni imati Apple A16 Bionic chipset, dok će „obični” iPhone 14 modeli i dalje koristiti A15 Bionic (koji se koristi unutar iPhone 13 modela pametnih telefona).

Apple u problemu postavljanja 5G tehnologije u iPhone 14

Znamo kako su ovo samo obični detalji ali i zada u dan curenje ovakvih informacije dokazuje kako je Apple izgubio „nadzor” nad puštanjem informacija.

tekst2sl3 2

Jer možemo se prisjetiti dok je Apple bio pod vodstvom Steve Jobsa, sve je to bilo nekako „prikriveno i u tajnosti” a nažalost njegovim odlaskom, sve je otišlo silaznom putanjom.

Apple iPhone 14 – sve što znamo do sad [predstavljanje 13.09.2022.]

Još jednom kažimo kako iPhone 14 modeli na tržište dolaze u rujnu, dok će predstavljanje biti održanom u prvim danima rujna. Njihovim dolaskom na tržište će doći i javna verzija iOS 16 platforme koju danas možemo preuzeti instalirani i koristiti na svim iPhone modelima, počevši od iPhone 8 modela.

Apple iOS 16 – više personaliziranja za iPhone uređaje

Više i nema nekih značajki i informacije koje nismo prenjeli odnosno koje su ostale nepoznate. Apple iPhone 14 donijeti će po posljednji puta Lightning konektor, što znači da od iduće godine, odnosno od iPhone 15 modela započinje USB Type-C era.

tekst2sl2 5

Još ćemo jednom ponoviti kako će iPhone 14 linija i ove godine donijeti četiri modela: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max. Upravo drugi po redu „iPhone 14 Max” jedan je od noviteta.

Samsung Galaxy Watch 5 (Pro) – prikaz dostojnog kralja [Fotogalerija]

Odnosno on će „pokušati zamijeniti” iPhone 13 Mini. Koji nakon dvije godine na tržištu (iPhone 12 Mini i iPhone 13 Mini) Apple jednostavno ukida jer su nezadovoljni prodajnim rezultatima.

tekst2sl1 4

Za kraj kažimo kako se priča da će svi modeli napokon doći s Punch-hole prorezom dok drugi govore kako će Punch-hole biti rezervirano isključivo za iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max, dok će iPhone 14 i iPhone 14 Max i dalje posjedovati Notch.

Galaxy XCover6 Pro je izdržljivi mobitel sa 120 Hz

Svakako ostaje za vidjeti kada predstavljanje bude održano da se ugleda što je Apple odlučio po tom pitanju a predstavljanje će doći vrlo brzo.

Najčitanije