Banner
tekst4naslovna 2

Apple iPad Pro – M2 čip i cijena [fotografije]

Apple će zajedno sa iPhone 14 modelima predstaviti i iPad Pro pri veličinama od 11" i 12.9" i s M2 čipom.

Osim iPhone 14 modela i AirPod 2 Pro bežičnih slušalica, Apple će na događaju u rujnu zasigurno predstaviti i novu generaciju iPad tableta. Radi se naravno o „Pro” modelu koji bi po prvi puta treba biti pokretan Apple M2 čipom koji je aktualan i tek treba „uzeti maha” i naravno pokretati veliki broj Apple hardverskog rješenja.

Huawei P50 Pocket dobiva novi „dizajn”

Šuška se kako će iPad Pro ove godine biti predstavljen u dvije veličine: 11” i 12.9” naravno oba modela bit će pokretana M2 čipom. Nadalje se ističe to kako će iPad koristi mini-LED tehnologiju prikaza zaslona kao i 5G i WiFi mogućnost povezivanja.

tekst4sl1 4

Početni model dolazit će s cijenom od 799$ i s kapacitetom skladišnog prostora od 128GB (vrijedni za 11” model). Ako vam je ipak 128GB malo tu Apple ima i ostalih rješenja ali je naravno potrebno izdvojiti i koji dolar više. Ipak ako se odlučite za Apple iPad Pro 12.9” tada također pričamo o kapacitetu (početne) memorije od 128GB ali je za ovaj model potrebno izdvojiti 1.099$.

Poco predstavio Poco F4 i Poco X4 GT

S vremenom (a možda i odmah) biti če predstavljen Apple iPad Pro s M2 čipom ali pri veličini zaslona od 14.1” ali bi njegova cijena iznosila 1.400$. U slučaju 14.1” modela kapacitet (početni) memorije iznosio bi 256GB.

Apple iPhone 15 imati će isti „Punch hole”

Iskoristili bi ovaj članak i rekli nešto više o narednoj generaciji Apple iPad Mini tableta. Za koji se vjeruje kako neće biti predstavljen tijekom ove 2022. godine već više je za vjerovati kako je godina za njegovo predstavljanje 2023.

tekst4sl2 4

Kao jedna od glavnih prednosti spominje se bolja kvaliteta osvježenja prikaza koja će narasti s trenutnih 60Hz na 120Hz pri Apple iPad Mini modelu.

Samsung predstavlja 200MP ISOCELL HP3 – ali neće na flagship modele

Tijekom 2023. zasigurno možemo očekivati i 10. generaciju iPad tableta koja bi prema svemu sudeći napokon donosila 10,5” zaslon koja bi zamijenila još uvijek aktualni 10,2” zaslon.

tekst4sl3 2

Apple M2 čip samo je dao dodatni poriv i želju Američkog diva da tržištu predstavi još više hardvera s vlastitim i potpunim „eko-sustav” uz naravno predvođenjem M2 čipa, za koji se „eko-sustav” toliko zalagao Steve Jobs.

Samsung snizio cijene i poklanja 5 godina jamstva na hladnjake

Neko naše mišljenje je kako će iPhone 15 osim USB Type-C konektora donijeti i M2 čip kao glavni pokretan pametnog telefona. Još kad tome pridodamo i vrhunski iOS 16 (odnosno tada već iOS 17) sreći zaista neće biti kraja.

Veselite se vi vidjeti iPhone model pokretan vlastiti Apple M čipom? Ili vam je draže M2 čip vidjeti u Apple računalima i tabletima? Slobodno nam pišite vaše komentare i svakako nastavite pratiti naše stranice za daljnji razvoj ove Apple M2 priče.

Najčitanije