Banner
tekst3naslovna

Apple AirPods 2 Pro dobile prvu nadogradnju

Apple AirPods 2 Pro tek što su došle u prodaju, već su dobile nadogradnju softvera - zašto?

Tek što je Apple pustio u prodaju AirPods 2 Pro bežične slušalice, prva nadogradnja došla je na ove vrhunske bežične slušalice. Kako Apple naglašava po prvi puta AirPods slušalice imaju iskustvo „vrhunskog zvuka” i odličnog utišavanja vanjske (pozadinske) buke.

Apple izdao iOS 16.0.2 – popravio problem sa kamerama

Kako to obično biva kod Applea i nema baš navedenih poboljšanja ili novih elemenata koje ova nadogradnja sa sobom donosi. Samo se zna kako ona dolazi pod brojčanom oznakom „5A377” i kako ispravlja pogreške i bugove odnosno donosi poboljšanja pri načinu rada i Bluetooth povezivanja.

tekst3sl1 2

Ako imate ove slušalice slobodno provjerite dali vam je nadogradnja dostupna. Ako već ne znate onda ćemo vam reći kako se nadogradnja Apple AirPods 2 Pro slušalica može napraviti putem iPhone, Mac ili iPad uređaja.

Samsung izdaje Android 13 – 17.10.2022 i prikazuje koncept novog sustava kamera

Odnosno ručna instalacija isključivo putem samih AirPods 2 Pro slušalica nije moguća. Već je za proces nadogradnje potrebno povezati slušalice s nekim od Apple uređaja (koji imaju podršku za AirPods bežične slušalice).

tekst3sl2 2

Ako ne znate koja je trenutno verzija firmwarea na vašim AirPods 2 Pro bežičnim slušalicama, to ćete vrlo jednostavno saznati u nekoliko koraka.

  • Ako provjeru želite izvršiti na iPad odnosno iPhone uređajima otiđite u „Postavke”, „Bluetooth”, AirPods 2 Pro. Zatim kada uđete u same slušalice (na vašem iPad ili iPhone uređaju) odaberite „Više informacija” te „O uređaju” i spustite se pri dnu i ondje će biti napisano koja je verzija aktualna i dali imate noviju verziju za ažuriranje (nadogradnju).
  • Sličan postupak je ako Apple AirPods 2 Pro koristite na Mac računalu. Otiđite do tipke „Opcija” i zatim odaberite „Apple” logo. Potom je potrebno otvoriti „Informacije o sustavu” i onda kliknete na „Bluetooth”.

Ondje će biti prikazane (napisane) vaše Apple AirPods 2 Pro bežične slušalice i svi detalji vezani uz njih. Od aktualne firmware brojčane oznake pa do ponuđene nadogradnje na gore spomenutu verziju „5A377”.

https://www.youtube.com/watch?v=TBTgQbjRsqg

Možda Apple nije (namjerno) želio navesti koje probleme ispravlja aktualni firmware jer su AirPods 2 Pro prije nekoliko dana tek pristigle na tržište a sa obzirom na cijenu od 250$ ovakva greška sa softverom se jednostavno nije trebala dogoditi.

Netflix gubi povjerenje kod Amerikanaca – podatci su kritični

Ostavimo sada taj problem sa strane i svi vi koji imate Apple AirPods 2 Pro slobodno napravite nadogradnju na aktualni firmware i nadamo se kako će sve raditi uredno.

tekst3sl3

Čini se kako je Apple prilikom aktualnog predstavljanja svojih uređaja imao više „problema” i nejasnoća u radu sa softverske strane ali na sreću sve će se to popraviti ili se popravilo u aktualnim (nadolazećim) verzijama softvera tvrtke Apple.

Najčitanije