Banner
4 1

Sony LinkBuds S – najmanje i najlakše bežične slušalice

Sony je predstavio "najmanje i najlakše" bežične slušalice - Sony LinkBuds S sa cijenom od 200$.

Sony je danas predstavio svoje nove kako to oni kažu „najmanje i najlakše” bežične slušalice na Svijetu. Sony LinkBuds S kako im cijelo ime zvuči donose prepoznatljivi dizajn (makar po nama jer donose mješavinu Galaxy Buds i Apple EarPods slušalica) a osim dizajna donose i mnoštvo zanimljivih značajki.

1 1

Jedan od njih je svakako i lakoća odnosno njihova težina koja iznosi nevjerojatnih 4,8 grama. U smislu dizajnerske strane Sony LinkBuds S jesu krajnje ergonomični dizajn i sama udobnost za namjerno višesatno korištenje.

Samsung Galaxy Z Flip 4 procurio na Benchmarku

Sony je u ove bežične slušalice implementirao prostorni zvuk, odnosno posve novu tehnologiju koja na posve nov način uklanja buku i šumove iz pozadine kako bi se sami korisnici mogli opustiti i uživati u satima i satima dobre glazbe, po njihovom ukusu.

Sony razvija senzor kamere od 1.1” – Exmor IMX800

Osim nove tehnologije koja bi trebala spriječiti vanjske zvukove, Sony LinkBuds S donose i mrežicu oko mikrofona koja za zadatak ima sprječavanje prodora vjetra kada se obavlja telefonski poziv na otvorenom putem ovih bežičnih slušalica.

4 1

Sony LinkBuds S jesu komaptibilne i sa glasovnim asistentima kao što su Google Assistant i Alexa a za pristupanju Google assistentu dovoljno je reći već poznatu rečenicu: „Ok Google”.

Samsung Galaxy Z Fold 4 imati će S-Pen i bolje kamere od Galaxy S22 Ultre

Kontrole dodirom (dodirne geste) također nisu strani pojam Sony LinkBuds S bežičnim slušalicama. Putem njih može se utišati, pauzirati, preskočiti pjesma ili prihvatiti odnosno završiti (odbiti) poziv.

2 1

Sony LinkBuds S po pitanju autonomije odnosno njegova baterija nudi cjelodnevni rad. Kada pričamo o samim slušalicama one pružaju šest sati rada a dodatna njihova kutijica tu autonomiju podiže za još 14h svojim punjenjem.

Dolazak na tržište Sony LinkBuds S bežičnih slušalica je zakazano za Petak 20.05.2022. a preporučena cijena je 200$. Što je nešto više u odnosu na njihove prethodnike koji koštaju 180$.

3 1

Sony će svoje nove najmanje i najlajkše bežične slušalice prodavati putem svoje službene stranice ali će isto tako ove slušalice biti moguće kupiti i na popularnim Online trgovinama poput Amazona, Best Buy.

Apple iPhone 15 usvojiti će USB Type-C, 2023. godine

Sony LinkBuds S bit će dostupne u tri boje: Bijela, Crna i Bijela kava. Sony svoje slušalice hvali a jedna od tih pohvala zvuči: „Sony LinkBuds S stvara impresivan zvuk i autentičnu reprodukciju.

5 1

Ove slušalice uz pomoć mehanizma od samo 5mm imaju snažan bas i udarce dovode do savršenstva, gdje se koje druge bežične slušalice mogu pokazati isto tako dobrima.

Tesla prima narudžbe za električni kamion

Zahvaljujući procesoru V1 pozadinsko uklanjanje buke podignuto je na jednu novu razinu i to će zasigurno znati cijeniti koji uživaju u satima i satima reprodukcije medijskoj sadržaja na svojim pametnim telefonima i tabletima”.

Sve što trebate znati o TikToku

Hoćete li vi kupiti Sony LinkBuds S ili će te ostati i dalje vjerni slušalicama ostalih proizvođača? Slobodno nam se javite u komentare i kažite nam svoje mišljenje.

Najčitanije