Banner
makerbuino 2

MAKERbuino stigao u hrvatske trgovine

Izuzetno uspješan kickstarter projekt mladog Alberta Gajšaka, prijenosna gaming konzola na sastavljanje MAKERbuino, je stigla u trgovine Sancta Domenice.

O Albertu Gajšaku, MAKERbuino konzoli i njegovom uspjehu ste sigurno več čuli. Krenuo je sjajno – dobili su deset puta više od očekivanog na kickstarteru, MAKERbuinio je imao itekako zapažen nastup na ovogodišnjem CES-u, Albert je gostovao na brojnim tech i motivacijskim panelima, a dobili su i hrpe pozitivnih recenzija u stranom i domaćem tisku, i to ne samo tech orijentiranom…

Što je zapravo MAKERbuino? Set za sastavljanje prijenosne konzole, koji uključuje i alat (USB lemilicu, žicu za lemljenje, klješta, odvijač…), s 50-ak dijelova.

Trebat će vam 6 – 8 sati da složite vlastitu prijenosnu konzolu. Za roditelje, ovo je sjajan način za provesti kvalitetno vrijeme s vašim juniorom, koji bi na zabavan način mogao zavoljeti STEM područje.

makerbuino 2

MAKERbuino hardver i softver su izuzetno prilagodljivi. Kit je osmišljen kako bi vas potaknuo na stvaranje novih sadržaja i proširenja. Želite programirati cool retro igre, dodati analogni stick ili spojiti GSM modul? Može. Želite upravljati dronom? Može i to.

Sada je po prvi puta MAKERbuino dostupan hrvatskim kupcima u trgovinama Sancta Domenice, koja je postala distributer iste. Do sada, ako ste željeli MAKERbuino, jedini način kupovine je bio online.

makerbuino 1

Naravno, i kod Sancta Domenica možete online kupiti MAKERbuino u kombinaciji s njihovim pogodnostima: beskamatno plaćanje, besplatna ili ekspresna dostava….

Najčitanije