huawei
LG Optimus Black 3

LG Optimus Black u T-Mobileu

LG Optimus Black smo imali na testu, dopao nam se – posebice njegov NOVA ekran. Elegantan pametni telefon sa zaslonom superiorne svjetline stigao je u T-Mobile…

Tanak, lagan, elegantan te s IPS ekranom svijetline rekordnih 700 CD/ LG Optimus Black nam se dopao na testu. Čekali smo ga (pre)dugo, no sad je stigao u ponudu T-Mobilea.

LG Optimus Black 3

Više detalja pročitajte u PR objavi:

LG Electronics (LG), globalni predvodnik i tehnološki inovator u mobilnoj komunikaciji, objavio je da je na našem tržištu dostupan novi pametni telefon iz serije Optimus – LG Optimus Black P970.

Ovaj predstavnik nove generacije u dizajnu pametnih telefona, dostupan je u T-Mobile ponudi po cijeni već od 498 kuna u EXTRA total tarifama.

Težine nevjerojatnih 109 g i debljine svega 9.2 mm sa suptilno dizajniranim lukovima koji ga vizualno čine još tanjim, ovaj uređaj je idealan za korisnike koji žele naglasiti svoj stil.

lg optimus black p970 4

Osim što elegantni LG Optimus Black predstavlja savršen mobilni modni dodatak, njegov zaslon veličine 4 inča po prvi put na tržištu mobilnih telefona koristi tehnologiju NOVA koja ga čini najosvjetljenijim, najjasnijim i najčitljivijim.

Korisnici tako mogu uživati u jedinstvenom iskustvu uporabe čak i na najjačem suncu, jer se unaprijeđenim prikazom spektra boja i osvjetljenjem jakosti 700 nita postiže optimalna vidljivost. LG Optimus Black također nudi jednostavnije i prirodnije iskustvo pregledavanja interneta, čitanja mailova ili pisanja dokumenata pomoću više stupnjeva svjetline i čistih bijelih nijansi za prikaz istinski crne i bijele boje koje omogućuju idealno iskustvo gledanja.

Uz veću osvijetljenost, a u usporedbi s konvencionalnim LCD-om, zaslon s tehnologijom NOVA znatno smanjuje potrošnju energije i to do 50 posto tijekom uporabe u zatvorenom prostoru.

LG Optimus Black koristi značajku Wi-Fi DirectTM za brz i iznimno stabilan prijenos podataka između mobilnih uređaja te donosi dvije kamere – glavnu razlučivosti 5 MP te prednju kameru od 2MP. Uz jednostavniji i brži pristup aplikacijama i sadržajima, Optimusovo korisničko sučelje 2.0 omogućava korisnicima izravan pristup porukama, mailovima te propuštenim pozivima, čak i kad je zaslon zaključan, samo jednim dodirom prsta. Korisničko sučelje nudi prepoznavanje još složenijih radnji, i to pokretima, kao što su podizanje, trešnja i tapkanje za pozivanje, aktiviranje kamere ili slušanje glazbe.

lg optimus black p970 2

Uređaj LG Optimus Black je optimiziran za korištenje operativnog sustava Android 2.2 (Froyo) uskoro nadogradivim na verziju Android 2.3 (Gingerbread) s baterijom snage 1500 mAh koja osigurava dovoljno energije za rad na mobitelu cijelog dana, čak i pri maksimalnoj osvijetljenosti zaslona.

Za više informacija, molimo posjetite
www.lge.hr

Najčitanije