ff44 4

Samsung i dalje donosi 25W punjenje na Galaxy Z Flip/Fold6 modele

Čini se kako novina neće biti po pitanju brzine punjenja, kada govorimo o nadolazećim modelima.

Razmatramo, naravno, Samsung Galaxy Z Flip 6 i Samsung Galaxy Z Fold 6 modele telefona, s fokusom na brzinu punjenja, što će ostati nepromijenjeno prema informacijama dostupnim putem 3C certifikata.

Samsung u opticaj pustio sigurnosno ažuriranje 04/2024. za Galaxy S24 modele

Prema najnovijim indikacijama, nadolazeći modeli (ako se možemo osloniti na 3C certifikat) zadržat će istu brzinu punjenja kao što je to slučaj kod trenutno dostupnih Galaxy Z Flip 5 i Galaxy Z Fold 5 modela sklopivih telefona.

1 24

Samsung Galaxy Z Flip 6 je evidentiran pod modelnim brojem SM-F9560, dok Z Fold 6 nosi oznaku modela SM-F7410 na 3C certifikacijskoj platformi.

Samsung Galaxy Watch7 s tri modela i 32GB interne memorije

Analizirajući regulatorni popis, očito je da će ovi uređaji biti kompatibilni sa Samsungovim punjačem pod modelnim brojem EP-TA800. Iako specifična brzina punjenja nije eksplicitno navedena, možemo pretpostaviti da će maksimalna brzina biti 25 W, sukladno modelima punjača koji su kompatibilni s ovim uređajima.

Samsung je već ranije ograničio brzinu punjenja baterije na 25 W na svojim Galaxy Z sklopivim uređajima, što sugeriše da bi se isti standard mogao zadržati i za šestu generaciju ovih telefona, ukoliko najnoviji 3C certifikat bude potvrđen.

Samsung One UI 6.1 na Galaxy S23 modele i Galaxy S23 FE dolazi za koji dan

Podaci o baterijama Galaxy Z Fold 6 i Flip 6 već su se pojavili na certifikatu Safety Korea ranije ovog mjeseca. Naglašava se da će oba telefona imati dual-cell bateriju.

Procureni renderi ukazuju na to da će Galaxy Z Fold 6 imati kutiju dizajna s oštrim uglovima, dok Z Flip 6 neće doživjeti značajne kozmetičke promjene. Postoji spominjanje da bi prvi mogao imati okvir od titana, što bi moglo ukazivati na dodatnu izdržljivost i sofisticiranost u dizajnu.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Titanijski okvir

Osim toga, nedavno su se pojavile i informacije o raznolikim bojama dostupnim za oba sklopiva telefona, sugerirajući da će korisnici imati širok spektar opcija prilikom odabira svog uređaja.

Ovi podaci ne samo da nam pružaju uvid u tehničke specifikacije ovih uređaja već i u njihov dizajn, funkcionalnost i moguće estetske karakteristike.

Samsung Galaxy S22 možda ne dobije Galaxy AI značajke

Kombinacija visoke brzine punjenja, dual-cell baterije te mogućnost odabira između različitih boja čini Galaxy Z Flip 6 i Galaxy Z Fold 6 atraktivnim izborom za potrošače koji traže vrhunsku tehnologiju u elegantnom pakiranju.

Najčitanije