Banner
tekst2naslovna 1

YouTube Premium: Kako ga otkazati

Ako kojim slučajem želite otkazati YouTube Premium mi vam donosimo (korak po korak) kako to učiniti.

Ako kojim slučajem niste zadovoljni YouTube Premium uslugom a istu ste uzeli potaknuti onim pričama o dolasku pet reklama na „besplatni” (svima dostupan) YouTube servis.

Android 13: Kako provjeriti aktivne aplikacije unutar brzih postavki

Ili o tome kako će 4K sadržaj isključivo biti dostupan samo YouTube Premium korisnicima, mi vam donosimo upute kako to možete napraviti. Ipak sama cijena od nekih 10$.

tekst2sl1

Nije baš mala stvar a posebice to dolazi do izražaja ako ne gledate (koristite) YouTube Premium u onoj mjeri u kojoj ste to isprva i mislili.

YouTube donosi redizajn na dlan korisnika

Ako želite otkazati pretplatu mi vam donosimo (korak po korak) kako to najjednostavnije i najbezbolnije možete napraviti. Ovaj postupak bit će opisan za korištenje i izvršavanje pomoću pametnog telefona (ali naravno isti je moguće napraviti i putem računala).

  • Prvi korak naravno je otvoriti na pametnom telefonu YouTube Premium uslugu
  • Zatim otiđite do gornjeg desnog kuta i kliknite na „profilnu fotografiju”
  • Potom vam se otvara novi izbornik unutar kojega je potrebno izabrati kupnja i pretplate (purchases and memberships)
  • Odaberite članstvo (memberships) koje želite otkazati – u ovome slučaju radi se o YouTube Premium
  • Na idućem koraku će vam stajati gumb (deaktiviraj – obriši) „delet” ali će vam se isto tako otvoriti i jedan skočni prozor gdje se vam se nudi mogućnost „pauziranja” na neko određeno vrijeme
  • Ovdje ćemo navesti kako je to određeno vrijeme u suštini period u trajanju od 6 mjeseci
  • Ako ipak želite deaktivirati (otkazati) uslugu a ne je pauzirati, morat ćete navesti razlog zašto to i radite – odnosno ispuniti malu anketu od strane YouTube servisa
  • Kada odaberete (navedete) razlog zašto želite odustati od YouTube Premiuma, bit će vam vidljiv gumb „dalje” (next)
  • Ovim će te korakom doći do samog kraja procesa odnosno do posljednjeg koraka, gdje će jednostavno još biti potrebno odabrati „done” (završetak) kako bi čitav proces bio priveden kraju

Kažimo kako će vam usluga (YouTube Premium) biti i dalje aktivna do zadnjeg dana u mjesecu (ovisno o danu aktivacije), nakon čega se YouTube Premium više neće nastaviti naplaćivati (skidati novčani iznosi).

YouTube 4K prikaz ostaje dostupan svima – Premium korisnici nisu pobijedili

Na vama je naravno da se odlučite dali želite pauzirati YouTube Premium ili ga u potpunosti ukloniti i prestati s korištenjem. S druge pak strane postoje konkurentski servisi koji donose slične elemente i načine korištenja ali niti jedan od njih ne može se usporediti s YouTube Premium platformom.

tekst2sl2

Ako se ipak jednog dana poželite vratiti na YouTube Premium, to neće biti moguće (osim ako u onom koraku ne izaberete „pauziranje), već ćete čitav proces pretplate morati proći ispočetka.

Najčitanije