Banner
Xiaomi Watch S3 2

Xiaomi radi na satu s duljim trajanjem baterije

Novi Xiaomi pametni sat M2312W1, koji se odlikuje eSIM funkcionalnošću i najvećom baterijom među Xiaomi nosivim uređajima, očekuje se na tržištu s poboljšanim značajkama poput OLED zaslona i Surge OS-a, uz nadolazeće detalje o njegovoj pripadnosti seriji Xiaomi Watch.

Novi pametni sat Xiaomi s oznakom modela M2312W1 pojavio se u dokumentima za certifikaciju mreže u Kini, pod nazivom TAF. Na popisu je prikazana slika nosive tehnologije te neke ključne specifikacije.

Xiaomi SU7 isporučen pri 20,000 primjeraka

Dizajnerski, M2312W1 sliči Xiaomi Watchu 2 Pro, s okruglim brojčanikom i rotirajućom krunom na bočnoj strani. Ključna značajka M2312W1, kako otkriva TAF dokumentacija, je podrška za eSIM funkcionalnost.

1 9

To će omogućiti satu povezivanje na mobilne mreže neovisno, omogućujući pozive i slanje tekstualnih poruka bez potrebe za povezanim pametnim telefonom. Certifikacija također potvrđuje kompatibilnost s China Mobile i China Unicom, dvije glavne kineske mrežne operatere.

Xiaomi 15 specifikacije

Popis također otkriva da će pametni sat imati kapacitet baterije od 586mAh, nadmašujući Xiaomi Watch S3 (486mAh) i Watch 2 Pro (495mAh), što sugerira duže vrijeme korištenja s jednim punjenjem. Prošlog mjeseca, M2312W1 također je dobio 3C kvalitativnu certifikaciju u Kini, otkrivajući podršku za punjenje od 10W.

2 7

Iako regulatorni popis pruža ograničene detalje, informator Digital Chat Station (DCS) na Weibu podijelio je dodatne informacije o ovom pametnom satu. Prema DCS-u, nadolazeći nosivi uređaj će imati OLED zaslon, praćenje otkucaja srca, GPS za navigaciju i NFC za beskontaktne plaćanja.

Xiaomi je globalni partner Red Bull-ovog Can You Make It? projekta 

DCS također nagovještava da će glavna značajka uređaja biti njegovo dulje trajanje baterije, što se očekuje s obzirom na to da ima najveći kapacitet baterije od bilo kojeg Xiaomi nosivog uređaja od prošle godine. Xiaomi također planira instalirati svoj vlastiti softver, Surge OS, prema informacijama koje pruža informator.

Xiaomi Mix Flip dostupan će biti globalno

Trenutno nije jasno pripada li M2312W1 liniji Xiaomi Watch 3 ili kategoriji Xiaomi Watch S. Međutim, više detalja trebalo bi se pojaviti u narednim danima. Pobrinut ćemo se da vas držimo informiranima.

Najčitanije