Banner
1 22

Xiaomi Mix Flip – certificiranje i prikaz pred nama

Xiaomi Mix Flip, prvi preklopni uređaj Xiaomi-a s dvostrukom kamerom i baterijom kapaciteta 4740 mAh, očekuje se da će biti predstavljen u Kini ovog mjeseca, s naznakama o mogućem međunarodnom lansiranju.

Xiaomi se ovog mjeseca očekuje lansiranje svog prvog preklopnog uređaja u Kini, a sada smo dobili prvi stvarni pogled na taj uređaj – Xiaomi Mix Flip. Prve stvarne slike Mix Flipa su ovdje zahvaljujući novom popisu u NCC bazi podataka koji nam pokazuje uređaj u detalje, uz neke ključne informacije o njegovim specifikacijama baterije i punjenja. Mix Flip je certificiran s brojem modela 2405CPX3DG i ima vertikalno poravnatu dvostruku kameru na pokrovnom zaslonu.

Nema detalja o veličini pokrovnog zaslona, ali izgleda da je u rangu s Honor Magic V Flipom i Moto Razr 50 Ultra – oba ta uređaja imaju pokrovne zaslone od 4 inča. Stražnja strana uređaja ima suptilno Xiaomi brendiranje, dok glavni zaslon sadrži izrez za selfie kameru.

Novi popis također detaljno opisuje bateriju Mix Flipa koja se sastoji od dvije ćelije. Tu je ćelija od 1,145 mAh i ćelija od 3,595 mAh, koje se kombiniraju u ukupni kapacitet baterije od 4,740 mAh. Posljednja slika u certifikaciji također pokazuje da će Mix Flip biti isporučen s adapterom za punjenje od 67W (MDY-15-EV).

Prethodne procure informacije sugeriraju da će imati Snapdragon 8 Gen 3 čipset uz glavnu kameru od 50 MP s veličinom senzora 1/1.55″ i OIS, te 60 MP telefoto kameru s 2x zumom. Očekuje se da će Xiaomi Mix Flip biti predstavljen u Kini kasnije ovog mjeseca, a za razliku od ostalih Xiaomi preklopnih uređaja, ovaj put se nagađa o međunarodnom lansiranju.

Najčitanije