Banner
tekst1naslovna 2

Xiaomi 13 Ultra – specifikacije kamere poznate

Premda još nisu predstavljeni Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro, internet je već pun značajki Xiaomi 13 Ultra modela. Odnosno specifikacija kamera.

Xiaomi još nije službeno predstavio svoja dva nadolazeća modela Xiaomi 13 serije. Radi se o Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro modelima. Ipak internetski glasnici sve su više počeli navoditi značajke još jednog nadolazećeg modela, kojega možemo uvrstiti u Xiaomi 13 “obitelj” nadolazeće flagship serije.

Xiaomi ulazi na tržište Desktop računala – Host Mini PC, Mini PC

Radi se o Xiaomi 13 Ultra modelu pametnog telefona a danas imamo prilike pisati o specifikacijama kamere na Xiaomi 13 Ultra modelu. Za sada se zna kako će se Xiaomi 13 Ultra pridružiti nešto „kasnije” svojoj braći, dok se trenutne glasine dotiču stražnjih kamera.

tekst1sl1 1

Spominje se kako će Xiaomi 13 Ultra imati četverostruku stražnju kameru. Od čega će glavnina fokusa biti na senzoru glavne kamere od 1” (Sony IMX989).

Huawei HMS ekosustav rekordno u 2022.

Sada će mnogi od vas reći kako je ovaj senzor već dostupan pri Xiaomi 12S Ultra modelu i svakako ćete biti u pravu. Upravo se on nalazi unutar glavne kamere spomenutog modela Xiaomi pametnog telefona, odnosno pri Xiaomi 12S Ultra.

Posebno mobilno izdanje Sky Bridge igre od sad dostupno i putem Huawei preglednika

Ono što nas raduje je to kako bi navodno Xiaomi 13 Ultra mogao imati (napokon) gimbal stabilizacije. Što ako se i pokaže točnim zaista se radujemo jer će to biti znak kako će kamere na pametnim telefonima zaista „dobiti detalj” koji se odavno nalazi na „punokrvnim” kamerama koje svi koristimo.

tekst1sl2 1

Po pitanju ostalih kamera (točnije njih tri) za sada i nema baš previše informacija. Jedino se zna kako će svaka kamera sa sobom donijeti dTOF senzor.

VW najavio redizajn ID.3 modela – isporuka kreće u Q4 2023.

Sam dizajn stražnje kamere nastavit će upravo onakvim kakvim smo ga naviknuli vidjeti kod Xiaomi 12S Ultra modelu. Prednja kamera Xiaomi 13 Ultra za sada ne donosi informacije što bi sa sobom mogla donositi odnosno posjedovati.

sl3

Ipak sigurni smo kako ćemo još imati prilike pisati o Xiaomi 13 Ultra modelu pametnog telefona. Jer nam nisu poznate i same značajke hardvera premda se zna kako će isti biti pokretan Snapdragon 8 Gen 2 čipom.

Apple iPhone 15 neće imati tolike razlike između „Pro” i „ne-Pro” modela

Softverska strana priče bit će pokrivena Androidom 13 odnosno MIUI 14 grafičkim korisničkim sučeljem. Ako vas kojim slučajem zanima kako će izgledati i što će donositi Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Pro modeli, njih svakako možete potražiti unutar naše Baze Mobitela.

tekst1sl3

Jer smo upravo ondje opisali sve značajke i mogućnosti kod dva nadolazeća Xiaomi modela pametnih telefona. A kada će oni biti predstavljeni to za sada ostaje prekriveno velom tajne.

Samsung i LG pametni telefoni u opasnosti su od malware napada – razlog je Android certifikat

Jer njihovo predstavljanje trebalo je biti održano 01.12.2022. ali je sve iznenada otkazano. Nakon otkazivanja više ne dobivamo nove informacije i navode kada će se predstavljanje održati.

tekst1sl4

Iako je internet prepun značajki i fotografija dizajna dva nadolazeća Xiaomi 13 modela. Iskreno se nadamo kako na samo predstavljanje nećemo još dugo morati čekati.

Najčitanije