Banner
3 14

VisionOS 2 – predstavljen

WWDC 2024 najavio je visionOS 2 za Vision Pro slušalice i proširenje tržišta s prvim prodajama u Aziji i Australiji, te nadolazećim inovacijama u aplikacijama i partnerstvima.

iOS 18 predstavljen – AI mogućnosti i više personalizacije

WWDC 2024 otvorio je svoja vrata s najavom visionOS 2 – prvim značajnim ažuriranjem za Vision Pro slušalice. Možda još važnije, Vision Pro konačno se počinje distribuirati na više tržišta kasnije ovog mjeseca s prvim prodajama u Kini, Hong Kongu, Japanu i Singapuru 28. lipnja.

3 14

Kupci u Njemačkoj, Francuskoj, Australiji, Ujedinjenom Kraljevstvu i Kanadi moći će kupiti Vision Pro od 12. srpnja.

iOS 18 i Siri donose ove AI značajke

Vraćajući se na visionOS 2, Apple donosi veliko ažuriranje za aplikaciju Photos koja koristi strojno učenje za stvaranje prostorne fotografije iz vaših postojećih 2D slika.

iPhone 16 serija i novi moduli kamera

To može biti bilo koja slika snimljena telefonom i za pretvorbu vaše fotografije u prostornu fotografiju potreban je samo jedan dodir u izborniku. Mac Virtual display dobiva opcije širokih i ultraširokih virtualnih monitora koje dolaze kasnije ove godine.

1 32

Apple kaže da će te opcije biti ekvivalent dvaju 4K monitora jednog pored drugog. Travel mode sada će funkcionirati i tijekom vožnje vlakom uz zrakoplovni način. SharePlay sada podržava Personas, što vam omogućuje gledanje videa, suradnju na poslu i rad u virtualnom 3D prostoru s drugim korisnicima Apple Visiona. Apple je također dodao novi gest dodira koji vas vodi do kontrolnog centra.

2 20

Apple se udružuje s Canon-om na novoj prostornoj leći za njihovu EOS R7 DSLR kameru. Prostorne videozapise sada je moguće uređivati u Final Cut Pro i objavljivati na Vimeo aplikaciji za visionOS. Apple Immersive Video, koji je posvećeni video format od 180 stupnjeva u 8K rezoluciji, dobiva više partnera uključujući RedBull i Black Magic.

Najčitanije