Banner
tekst1naslovna

Upravljajte Androidom 14 direktno s PC-a putem Microsoftovog Copilota

Microsoftova AI usluga, Copilot, sada omogućuje upravljanje Android 14 telefonima izravno s PC-a putem Phone Linka, pružajući funkcije kao što su preuzimanje poruka i postavljanje alarma, čime se poboljšava interakcija između različitih platformi i uređaja.

Microsoft je unaprijedio svoju AI uslugu, Copilot, omogućujući sada upravljanje Android 14 telefonima izravno s vaših računala. Ako ste povezali svoj Android uređaj putem usluge Phone Link, AI asistent može preuzimati poruke, postavljati alarme i pristupati drugim informacijama.

Microsoft predstavlja nove verzije Xbox Series X i Series S konzola

Za korištenje usluge, posjetite web stranicu copilot.microsoft.com. Aktivirajte dodatak za telefon putem izbornika s hamburger ikonom, a zatim šaljite kratke naredbe Copilotu. Imajte na umu da zbog višestrukih poteškoća s povezivanjem, usluzi treba otprilike jedna minuta da odgovori.

1 8

Phone Link, Windows usluga, omogućava povezivanje telefona s računalima ili laptopima. Potrebno je preuzeti Windows aplikaciju iz Google Play trgovine. Neki proizvođači, kao što su Samsung, Honor i Oplus grupa (Oppo, OnePlus, Realme), omogućuju potpuni pristup uređaju, što omogućuje daljinsko upravljanje telefonom.

Microsoft Copilot pristigao na Android

Ova integracija predstavlja značajan korak naprijed u tehnologiji povezivanja i interakcije između različitih platformi. Microsoftov Copilot ne samo da poboljšava funkcionalnost korištenja Android uređaja s Windows platforme, nego i potiče veću sinergiju između Microsoftovih i Googleovih tehnologija.

2 4

Kroz Phone Link, korisnici mogu bešavno integrirati svoje mobilne uređaje s osobnim računalima, što omogućava jednostavniji pristup informacijama i efikasnije upravljanje zadacima. Bilo da je riječ o primanju SMS poruka ili postavljanju alarma, sve se može obavljati bez potrebe za fizičkim držanjem telefona.

Windows 11 okreće se oglasima

Dalje, korištenje Copilota kao AI asistenta donosi napredne mogućnosti poput razumijevanja konteksta unesenih naredbi i prilagodljivih odgovora temeljenih na prethodnim interakcijama. Ovo ne samo da povećava produktivnost, već i unapređuje korisničko iskustvo pružajući osobniji i intuitivniji način interakcije s tehnologijom.

2 40

Značajna je i mogućnost daljinskog upravljanja telefonima, posebice kod proizvođača koji omogućuju potpuni pristup uređaju. Ova funkcionalnost je posebno korisna u situacijama kada korisnik želi upravljati svojim uređajem bez potrebe za njegovim fizičkim prisustvom, bilo da se radi o poslovnom kontekstu ili jednostavnoj potrebi za većom praktičnošću.

Windows 11 24H2 “Hudson Valley” ustvari je Windows 12?

Uzimajući u obzir sve ove prednosti, jasno je da Microsoftova inicijativa za integraciju AI tehnologija u svakodnevne aktivnosti postavlja novi standard u interakciji s digitalnim uređajima.

tekst1sl3

Kako se tehnologija nastavi razvijati, možemo očekivati još više inovativnih funkcija koje će dodatno obogatiti našu povezanost s digitalnim svijetom i olakšati upravljanje našim digitalnim životima.

Najčitanije