Banner
2 35

Sony Xperia Pro-C – glasine ili stvarnost

Sony Xperia Pro-C Pokretat će Snapdragon 8 Gen 3 procesor s 12 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Uz glavnu kameru s 50 MP senzorom i optički stabiliziranom lećom, uključuje i dva dodatna 12 MP modula.

Nakon predstavljanja Sony Xperia 1 VI i Xperia 10 VI modela telefona, internet jednostavno ne prestaje mirovati. Naime počelo se brujiti u svezi narednog flagship modela koji će na tržište. Njegovo ime je Sony Xperia Pro-C. Taj će uređaj naslijediti Xperia Pro-I i donijeti mnoge promjene.

Sony Xperia 10 VI i 1 VI – kad telefoni još imaju microSD utor

Možda najzanimljivija informacija je da će nadolazeći Pro-C imati manji 6,0-inčni zaslon umjesto dosadašnjih 6,5 inča te će biti opremljen posebnim premazom protiv odbljeska.

1 9

Na j”popisu” je također 2K rezolucija koja se podudara s trenutnim Xperia 1 VI. Telefon će pokretati procesor Snapdragon 8 Gen 3 te će imati 12 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu u osnovnoj verziji.

Ovo je (navodno) Sony Xperia Ace IV – kompakt koji će doći na globalno tržište

Sustav kamera također je detaljno opisan u izvješću. Glavna kamera sadrži senzor od 50 MP veličine 1 inč te je uparena s optički stabiliziranom lećom od 20 mm f/1.8. Sustav će također podržavati formate 12-bitne RAW i 14-bitne DCG RAW.

2 35

Glavna jedinica bit će dopunjena s dvije kamere od 12 MP. Iznenađujuće, jedna od njih također će imati leću od 20 mm, ali s manjim senzorom od 1/2.9 inča i otvorom blende f/2.0. Nismo sigurni koja je namjena tog modula, a informator ne dijeli daljnje detalje o tome.

Android 15 i Doze mode – značajna ušteda baterije

Druga kamera od 12 MP dolazi s mogućnostima snimanja u 4K rezoluciji pri 120 fps, 10-bitnom 420 S-LOG gamma krivuljom i HLG snimanjem. Curenje informacija ne spominje ultraširoku kameru ili teleobjektiv, i sudeći po dosad prezentiranim informacijama, Pro-C bi mogao u potpunosti izostaviti te opcije.

Na kraju, uređaj će raditi na bateriji od 5,000 mAh, s podrškom za punjenje od 45W preko protokola Power Delivery.

Najčitanije