Banner
2 7

Snapdragon 8 Gen 4 i sva njegova moć

Prema insajderu Digital Chat Station na Weibu, Qualcommov nadolazeći vodeći čipset, Snapdragon 8 Gen 4, impresionirat će iznimnim grafičkim performansama.

Prema poznatom insajderu na Weibu, Digital Chat Station, nadolazeći vodeći SoC Qualcomma, Snapdragon 8 Gen 4, vjerojatno će impresionirati iznimnim grafičkim performansama.

Snapdragon 8 Gen 4 prvo stiže na ove mobitele

Objava je prilično nejasna, ali daje primjer s igrom Genshin Impact koja zahtijeva intenzivno korištenje GPU-a. Izvješće tvrdi da će nova Adreno GPU jedinica omogućiti fluidno pokretanje igre u izvornoj rezoluciji od 1080p.

2 7

Igra je prilično zahtjevna čak i za moderne vrhunske čipsete, i za nesmetano izvođenje, korisnici trebaju smanjiti rezoluciju. Osim toga, razvoj SoC-a odvija se brže od planiranog, pa Qualcomm cilja na datum izdavanja odmah nakon Kineskog nacionalnog dana, koji pada na 1. listopada.

Exynos 2500 (3nm) mogao bi biti učinkovitiji u odnosu na Snapdragon 8 Gen 4

Ovo je u skladu s prethodnim glasinama koje sugeriraju da će Xiaomi 15 biti lansiran sredinom listopada s Snapdragonom 8 Gen 4, a nakon njega će slijediti lansiranja flagship uređaja od iQOO-a i Oneplusa.

1 4

Ovakve informacije mogu biti od velikog značaja za tržište pametnih telefona, jer pokazuju nastojanja velikih proizvođača da uvijek budu korak ispred u tehnološkim inovacijama.

Troboj mobilnih procesora: Dimensity 9400, Snapdragon 8 Gen 4 i Apple A18 Pro – koji će biti kralj

Snapdragon 8 Gen 4 obećava značajne poboljšanja u pogledu grafičkih performansi, što bi moglo značiti bolje iskustvo za korisnike, posebno u zahtjevnim aplikacijama i igrama poput Genshin Impact.

tekst4naslovna1

Osim toga, predviđeni rani datum izlaska može pružiti Qualcommu prednost u konkurenciji, omogućujući partnerima kao što su Xiaomi, iQOO i OnePlus da prvi ponude nove tehnologije svojim korisnicima.

Snapdragon 8 Gen 4 vs. Exynos 9400 – prvo benchmark testiranje

Ukupno gledajući, ako se ova predviđanja ostvare, Snapdragon 8 Gen 4 mogao bi postati novi standard u industriji pametnih telefona, postavljajući visoke kriterije za performanse i efikasnost.

tekst1naslovna 8

To bi, naravno, moglo utjecati na tržišne trendove i preferencije potrošača, potičući ih na prelazak na nove modele koji bolje podržavaju napredne tehnologije. Osim toga, poboljšana grafička sposobnost i optimizacija rezolucije ključni su za pružanje vrhunskog korisničkog iskustva, što je često odlučujući faktor pri odabiru novog uređaja.

Najčitanije