Banner
19

Samsungova povijest Galaxy Buds slušalica – najavljuje dolazak Buds 3 (Pro)

Samsung kontinuirano razvija svoju seriju Galaxy Buds, uvodeći inovacije poput poboljšane kvalitete zvuka i udobnijeg nošenja, a nadolazeće Galaxy Buds3, koje će biti predstavljene na Unpacked događaju, donose radikalnu promjenu dizajna usporedivu s Appleovim AirPodsima.

Samsung je danas odlučio prikazati grafiku evolucije svojih TWS slušalica, kao drugu epizodu u onome što postaje serija “Galaxy Povijest”. Sve je započelo s Galaxy Buds slušalicama 2019. godine.

Samsung Galaxy Z Flip6 / Fold6 uz detaljne foto opise

Potom su stigle Galaxy Buds+ 2020. godine s gotovo istim dizajnom i dvostruko većim trajanjem baterije. Godine 2021., Samsung je izdao svoj prvi par Pro slušalica, kao i Galaxy Buds2, koje su više ličile na Buds Pro nego na originalne Buds.

1 12

Galaxy Buds2 Pro su izdane 2022. godine, tako da su nadolazeće Galaxy Buds3 definitivno dugo očekivane. One će biti predstavljene na Samsungovom događaju Unpacked sljedeći tjedan, 10. srpnja, i ako su najnovije informacije točne, označit će potpunu promjenu dizajna za Samsung, prihvaćajući stil s drškom sličan Appleovim AirPodsima.

Samsung Galaxy Buds 3 (Pro) – novi dizajn, funkcije i dulje trajanje baterije

Samsung tvrdi da se njegova serija Galaxy Buds razlikuje od drugih dostupnih bežičnih slušalica na tržištu kroz poboljšanu kvalitetu zvuka, udobno nošenje i pametnije iskustvo zvuka potaknuto Galaxy AI tehnologijom.

17

Što se tiče sljedeće generacije, Samsung obećava promijeniti “iskustvo slušanja pružanjem slušalica koje su udobne za nošenje, proizvode kvalitetan zvuk i proširuju povezanost”. Nove Galaxy Buds “nastavit će služiti kao prijateljski medij”, “omogućavajući korisnicima da svaki put kada stave slušalice uđu u novi svijet zvuka”.

Najčitanije