Banner
1 45

Samsung revolucionira prijenos Olimpijskih igara 2024: Inovacije na Seini i u Marseilleu

Samsung surađuje s Međunarodnim olimpijskim odborom i Olimpijskim televizijskim servisima kako bi koristeći inovativnu tehnologiju, uključujući 5G mrežu i Galaxy S24 Ultra, prenosio Olimpijske igre u Parizu 2024., uključujući jedinstvenu svečanost otvaranja na rijeci Seini i jedriličarska natjecanja u Marseilleu.

Samsung surađuje s Međunarodnim olimpijskim odborom (IOC) i Olimpijskim televizijskim servisima (OBS) kako bi ovo ljeto prenosio Olimpijske igre u Parizu 2024. Za razliku od dosadašnjih igara, svečanost otvaranja ovoga puta održat će se izvan stadiona.

Samsung Galaxy S25 serija sa Snapdragon 8 Gen 4 na globalnoj pozornici

Naime, sportaši će defilirati na plovećim platformama na rijeci Seini. Više od 200 uređaja Galaxy S24 Ultra bit će postavljeno na tim brodovima, a događaj će se prenositi preko privatne 5G mreže.

1 45

 

Prijenos će se organizirati u suradnji s tvrtkom Orange, koja postavlja više od desetak 5G antena duž rijeke. Također će biti i brodovi-releji koji će tijekom parade služiti kao antene.

Ovo je zaista Samsung Galaxy S24 FE

Ista tehnologija koristit će se i za natjecanja u jedrenju koja će se održati u Marseilleu, mediteranskom gradu 650 kilometara južno od Pariza. To će omogućiti navijačima da uživo prate svoje favorite na njihovom putu do olimpijske slave.

2 30

Samsung navodi da je ovo sljedeći korak u njihovom tridesetogodišnjem sudjelovanju na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama. Tvrtka tradicionalno daruje svoje najnovije pametne telefone svim sudionicima igara i od Zimskih olimpijskih igara u Naganu 1998. godine podijelila je više od 120.000 mobilnih uređaja.

Potvrda specifikacije Samsung Galaxy Z Fold6, Flip6 modela i datuma održavanja – 10.07.2024.

S nestrpljenjem očekujemo vidjeti koji će uređaj sportaši dobiti ove godine. Moguće je da će to biti posebno dizajniran Galaxy S24 Ultra, ali moguće je i da će to biti najnoviji sklopivi telefon koji se očekuje na tržištu za nekoliko tjedana.

Samsung predstavio Europske timove za Olimpijske Igre (Pariz 2024.)

Takva inovacija ne samo da će unaprijediti iskustvo gledanja igara, već će i postaviti nove standarde u prijenosu sportskih događaja. Implementacijom napredne tehnologije.

Samsung predstavio Galaxy Watch FE – prvi Fun Edition sat ikada

Samsung nastavlja svoju tradiciju inovacija i pružanja iznimnog korisničkog iskustva, dok istovremeno podržava olimpijski duh i promiče globalnu povezanost i zajedništvo. Ove igre će, bez sumnje, ostati zapamćene ne samo po izvanrednim sportskim dostignućima, već i po revolucionarnom načinu na koji su predstavljene.

Najčitanije