Banner
10 1

Samsung predstavio maske inspirirane Olimpijskim Igrama 2024.

Samsung je lansirao seriju prigodnih proizvoda, uključujući maske za telefone, trake za nošenje i prijenosne baterije s logotipom Paris 2024, koji su trenutno dostupni samo u Francuskoj, ali se očekuje proširenje na druge regije pred početak Olimpijskih igara.

Već smo bili govorili kako je Samsung službeni sponzor nadolazećih Ljetnih Olimpijskih Igara koje će se održati u Parizu.  Prva serija je sada dostupna u Francuskoj, domaćinu ovogodišnjih ljetnih igara. Ova serija uključuje maske za telefone, trake za nošenje oko vrata, prijenosne baterije i još mnogo toga.

Maske su dostupne za više od 50 modela telefona, uključujući sljedeće:

  • Galaxy Z Flip5
  • Galaxy S24 Ultra
  • Galaxy S24+
  • Galaxy S24
  • Galaxy S23 FE
  • Galaxy A55 5G
  • Galaxy A35 5G
  • Galaxy A25 5G
  • Galaxy A15 4G i 5G
  • Galaxy A05s

Evo nekoliko dizajna maski. Ukrašene su logotipom za Paris 2024 igre i kreativnim prikazima tog koncepta. Osim maski, postoje i drugi dodaci. Na primjer, tu je vodootporna torbica koja će vaš telefon zaštititi od kiše, prašine i drugih nepogoda.

Samsung Galaxy Buds 3 (Pro) – novi dizajn, funkcije i dulje trajanje baterije

Također, možda ćete željeti trakicu za nošenje oko vrata koja se može pričvrstiti na torbicu ili na maske. A budući da ćete možda cijeli dan biti vani, stalno snimati fotografije i videozapise te ih dijeliti na društvenim mrežama, vjerojatno će vam trebati prijenosna baterija kako biste održali bateriju vašeg telefona napunjenom.

 

Opsežan popis Paris 2024 dodataka možete pronaći na Samsung Francuska. Čini se da su ovi dodaci trenutno dostupni samo u Francuskoj, ali očekujemo da će se proširiti na druge regije kako se otvaranje igara bude bližilo.

Samsung predstavio Europske timove za Olimpijske Igre (Pariz 2024.)

Samsungova dugogodišnja podrška Olimpijskim igrama očituje se ne samo kroz sponzorstvo već i kroz stvaranje posebnih izdanja proizvoda koji slave ovaj globalni događaj.

Ove godine, kao i prethodnih, tvrtka je predstavila seriju proizvoda koji su savršeni suveniri za ljubitelje tehnologije i sporta. Prva serija proizvoda lansirana je u Francuskoj, što je prikladno s obzirom na to da je Pariz domaćin ljetnih igara 2024. godine.

Samsung Galaxy S25 serija sa Snapdragon 8 Gen 4 na globalnoj pozornici

Među najzanimljivijim proizvodima u ovoj seriji su maske za telefone. Dostupne su za više od 50 različitih modela Samsungovih telefona, uključujući najnovije modele kao što su Galaxy Z Flip5 i Galaxy S24 Ultra.

9 2

Ove maske nisu samo funkcionalne već i estetski privlačne, s dizajnima koji uključuju službeni logotip Paris 2024 igara. Svaki dizajn je pažljivo izrađen kako bi odao počast olimpijskom duhu i svečanostima koje dolaze s njim.

Samsung revolucionira prijenos Olimpijskih igara 2024: Inovacije na Seini i u Marseilleu

Osim maski, Samsung nudi i razne druge dodatke. Na primjer, vodootporna torbica je savršena za zaštitu vašeg telefona od nepovoljnih vremenskih uvjeta kao što su kiša i prašina.

Potvrda specifikacije Samsung Galaxy Z Fold6, Flip6 modela i datuma održavanja – 10.07.2024.

Za one koji vole nositi telefon na dohvat ruke, tu su i trakice za nošenje oko vrata koje se mogu jednostavno pričvrstiti na torbicu ili masku. Ove trakice nisu samo praktične već i moderne, s dizajnima koji se slažu s ostatkom Paris 2024 kolekcije.

10 1

Za one koji planiraju cijeli dan biti u pokretu, snimajući svaki trenutak i dijeleći ga na društvenim mrežama, prijenosne baterije su neophodan dodatak. Ove baterije osiguravaju da vaš telefon ostane napunjen bez obzira koliko dugo trajao vaš dan. Samsung je uvijek bio poznat po svojoj inovativnosti, a ova kolekcija dodataka nije iznimka.

Ovo je zaista Samsung Galaxy S24 FE

Iako su ovi proizvodi trenutno dostupni samo u Francuskoj, postoji velika vjerojatnost da će se uskoro proširiti i na druge regije kako se bliži datum otvaranja igara. Ljubitelji Olimpijskih igara diljem svijeta mogu očekivati da će imati priliku nabaviti ove jedinstvene dodatke kako bi obilježili Paris 2024 igre.

Samsung Galaxy S25 Ultra – “potvrda” UFS 4.1 memorije i s 1T uz 16GB RAM-a

Za više informacija o dostupnim proizvodima i njihovim specifikacijama, posjetite Samsungovu službenu stranicu u Francuskoj. Bez obzira jeste li ljubitelj sporta, tehnologije ili oboje, Samsungova Paris 2024 kolekcija sigurno će vas oduševiti svojom kvalitetom i dizajnom.

Najčitanije