Banner
FF 10

Samsung One UI 6 Watch – uskoro u opticaju

Android 14 ne samo da će novine dovesti na pametne telefone, već će to napraviti i na pametnim satovima. Objavom Wear OS 5, pametni satovi dobivaju vizualne i tehničke novitete. Samsung je već objavio betu One UI 6 Watch sučelja a uskoro će tržište dobiti i finalnu verziju, odnosno Samsung pametni satovi.

Prije nekoliko dana, Google je predstavio novu verziju svog operativnog sustava za pametne satove, Wear OS 5. Ovo je značajno ažuriranje softvera za nosive uređaje koje donosi poboljšanja u efikasnosti i praćenju zdravstvenih parametara.

Samsung Galaxy Watch7 Ultra – renderi koji obećavaju

Samsung se sada priprema za izdavanje ažuriranja One UI 6 Watch, temeljenog na novoj verziji Wear OS-a. Samsung je na svojoj web stranici za južnokorejsko tržište objavio beta verziju One UI 6 Watch (izvor: @theordysm), što nagovještava njegovo skoro izdavanje.

1 21

Očekuje se da će ovo ažuriranje biti zasnovano na Wear OS 5, i moglo bi biti objavljeno u sljedećih nekoliko tjedana. Samsung je započeo unutarnji razvoj One UI 6 Watch ranije ovog mjeseca.

Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra na tržište će uz Galaxy S25

Prošle godine, južnokorejska tvrtka je objavila beta ažuriranje One UI 5 Watch, koje je temeljeno na Wear OS 5, u prvom tjednu lipnja 2023. Stoga, na temelju njihovih dosadašnjih iskustava, očekujemo da će izdati beta ažuriranje One UI 6 Watch za kompatibilne Galaxy satove u prvom tjednu lipnja 2024.

2 20

Wear OS 5 temelji se na Androidu 14, što znači da će i One UI 5 Watch biti zasnovan na Androidu 14. Nova verzija Wear OS-a poboljšava životni vijek baterije kroz optimizaciju procesa u Doze modu.

Samsung Galaxy Watch 7 brže će se puniti

Prema Googleu, pametni satovi s Wear OS 5 imaju 20% dulji vijek baterije tijekom trčanja maratona. Također čini Watch Face Format, razvijen od strane Samsunga, zadanim formatom.

To znači da bi većina trećih strana koje kreiraju izgled satova sada trebala pomoći u produljenju vijeka baterije pametnih satova i uključivanju novih komplikacija. Moglo bi doći i do poboljšanja u reprodukciji medija i prebacivanju audio izlaza.

Samsung Galaxy Watch FE – na tržište vrlo skoro

Ostale nove značajke koje možemo očekivati od One UI 6 Watch uključuju podršku za passkeys, mogućnost vraćanja passkeys iz oblaka, i jednostavnije iskustvo prijave. Pored ovih značajki Wear OS 5, Samsung bi mogao dodati i svoje funkcije za Galaxy satove kroz One UI 6 Watch.

Najčitanije