Banner
tekst1naslovna1

Samsung Galaxy S20, Galaxy Note 20 i Galaxy Z Fold 2 dobili Android 12 i One UI 4.0

Android 12 i One UI 4.0 pušteni u opticaj na modele Samsung Galaxy iz 2020, godine. Riječ je o Samsung Galaxy S20 obitelji, Samsung Galaxy Note 20 phableta te Samsung Galaxy Z Fold 2 preklopnog pametnog telefona.

Prije nekoliko dana pisali smo o posljednjoj beta verziji Androida 12 i One UI 4.0 za Galaxy S20 modele. Točnije za Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus te Galaxy S20 Ultra. Osim navedenog čini se kako je testiranje prestalo i za prošlogodišnji Samsung Galaxy Z Fold 2 (sklopivi pametni telefon iz 2020, godine).

Samsung Galaxy S20 (obitelj) – iduća nadogradnja softvera je Android 12 i One UI 4.0

Dakle za ove navedene modele čini se kao je Samsung odlučio prestati s testiranjima iako smo prije nekoliko dana pisali kako će finalna (stabilna) verzija Androida 12 i One UI 4.0 na ove modele doći u siječnju, izgleda kako se Samsung „malo požurio”. Kako doznajemo ovim modelima pridružen je i posljednji Galaxy Note 20 te dakle ova tri nadasve vrhunska pametna telefona od danas mogu očekivati dolazak obavijest o nadogradnji Androida 12 te s time i One UI 4.0 korisničkog sučelja.

Apple iPhone 14 također bez SIM utora

Samsung je danas pustio u opticaj nadogradnju za sada naravno ista ide po regijama a oni koji imaju privilegiju prvi uživati u Androidu 12 jesu Portugalci. Upravo oni javljaju kako su na svoje Samsung Galaxy S20 modele pametnih telefona instalirani Android 12 te kako rad s aktualnom inačicom Androida prolazi sasvim uredu u bez nekih većih problema.

tekst1sl2 23

Kada će odnosno za koliko nadogradnja Androida 12 i One UI 4.0 stići „kod nas” na Balkan zaista nam za sada nije poznato. Bez obzira na to još jednom ponavljamo kako je preporučljivo kada nadogradnja odnosno obavijest bude dostupna istu izvršite povezivanje na internet putem wi-fi značajke te priključivanjem pametnog telefona na punjač (kapacitet baterije treba biti iznad 50%).

Android 13 biti će „ono željeno” za sve koji vole multimediju

Sam tijek puštanja nadogradnje po regijama stvarno nam nije poznata hoće li prvo biti „obrađena” čitava Galaxy S20 serija modela ili će paralelno ići Android 12 i na Galaxy Note 20 i Galaxy Z Fold 2 stvarno bi voljeli znati. Na onome popisu dostupnosti (dolasku) Androida 12 na Samsung Galaxy pametne telefone stoji kako će Galaxy S20 i Galaxy Z Fold 2 nadogradnju dobiti u siječnju.

Anker 547 USB Type-C punjač – za više USB Type-C uređaja

Naravno nadamo se kako ne moramo naglašavati kako je osim puštanja po regijama za dolazak Androida 12 i One UI 4.0 potrebno odnosno ovisi i dali su modeli pametnih telefona kupljeni u slobodnoj prodaji ili putem pružatelja mobilnih usluga. Jer naravno i o tome uvelike ovisi kada ćete dobiti obavijest u dospijeću nadogradnje.

tekst1sl3 15

Mi se nadamo kako će taj siječanj biti krajnji „vremenski rok” da aktualni Android dođe na Galaxy S20, Galaxy Note 20 i Galaxy Z Fold 2 modele pametnih telefona. Kažimo i to kako istovremeno Samsung privodi kraju beta testiranja Androida 12 i One UI 4.0 na Galaxy S10 modele i Galaxy Note 10.

PlayStation 5 igre koje donose DualSense značajke

Što bi značilo kako će u mjesecima koji nas slijede i Galaxy S10 te Note 10 (modeli iz 2019, godine) koji su i dalje hardverski jaki i zadovoljavaju sve karakteristike Androida 12 na aktualnom Androidu i dalje raditi na zavidnoj razini što se naravno i očekuje u suštini od njih. Ako ste vi na svoje Galaxy S20 ili Galaxy Note 20 dobili Android 12 i One UI 4.0 slobodno nam se javite u komentare.

Najčitanije