Banner
ff 7

Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra na tržište će uz Galaxy S25

Kako se bilo i pisalo, čini se kako će Samsung 12.07.2024. predstaviti Galaxy Z Flip6 / Fold6 a iduće godine dolazi Z Fold6 Ultra.

Procurio proces narudžbe Samsung Galaxy Ringa

Samsung sprema lansiranje novog tanjeg uređaja iz serije Z Fold6, koji će pratiti seriju Galaxy S25 početkom 2025. godine.

Samsung Galaxy Watch7 Ultra – renderi koji obećavaju

Prema informacijama koje je Ross Young podijelio na platformi X, novi sklopivi uređaj bit će tanji od originala, ali će istovremeno imati veći zaslon. Navodno, Samsung je postigao tanji dizajn izostavljanjem digitizera koji se koristi za unos olovkom, što znači da novi model neće podržavati S Pen.

Prva serija sklopivih panela koji će se koristiti za budući Z Fold6 Slim/Ultra stići će u Samsungove tvornice u četvrtom kvartalu ove godine. Ako sve bude išlo po planu, uređaj bi trebao biti dostupan u prvom kvartalu 2025. godine. Očekuje se da će cijena biti slična onoj za Z Fold6.

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 6 modeli umotani u maskice

Izgleda da Samsung brzo proširuje svoj portfelj sklopivih uređaja kako bi zadržao prednost nad konkurentima, nudeći širi raspon sklopivih uređaja koji bi mogli privući širu publiku. Također se šuška o dolasku pametnih telefona Galaxy Z Fold6 FE i Z Flip6 FE, koji ciljaju na pristupačniji tržišni segment.

Manje od dva mjeseca nas dijeli od lansiranja Galaxy Z Fold6 i Z Flip6, ali već pristižu zanimljive informacije o budućem Z Fold6 Slimu ili Ultra modelu – Samsung još uvijek nije odlučio o konačnom marketinškom imenu.

Samsung Galaxy Z Flip/Fold 6 imati će Snapdragon 8 Gen 3 globalno

Ovo lansiranje i nova objava pokazuju kako Samsung nastavlja s inovacijama unutar svoje linije sklopivih uređaja, stalno težeći da svojim korisnicima pruži najnovije tehnološke inovacije, uz očuvanje elegancije i praktičnosti koje su ključne za modernog korisnika mobilnih uređaja.

Najčitanije