Banner
1 51

Samsung Galaxy Z Fold6 – novi modul kamere i manje upečatljiv nabor

Novi Z Fold6 bit će tanji i lakši, a posebno se ističe nadogradnja na modelu Z Fold6 Ultra s 200MP ISOCELL HP2 senzorom. Predstavljanje ovih uređaja očekuje se početkom srpnja.

Ice Universe, poznat po otkrivanju informacija, podijelio je nekoliko detalja o skorašnjem izdanju Samsung Galaxy Z Fold6 telefona. Novi model će imati manje vidljiv nabor na unutarnjem zaslonu i redizajniranu kameru.

Samsung Galaxy Z Fold 6 – prvo benchmark testiranje

Nedavni izvještaji navode da će i Galaxy Z Flip6 imati manji nabor, što se pripisuje debljem UTG-u – povećanje s 30µm na 50µm čini nabor manje izraženim. Također se spominje da je dizajn šarke ostao isti kao prošle godine, ali se očekuje redizajn za model Z Flip7.

1 51
Ovo je modul kamere Galaxy Z Fold6 telefona – dolazi drugačiji dizajn!

Samsung bi mogao koristiti sličan pristup i za Z Fold6. Novi model bi trebao biti znatno tanji i lakši, što možda neće ostaviti prostora za redizajn šarke. Što se tiče kamere, Ice je podijelio fotografiju jedne od leća koja sada ima prsten sa žljebovitom teksturkom oko nje. Z Fold5 ima samo maleni metalni prsten oko leća.

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Fold6 (Ultra)?

Postoji mogućnost da su prikazane fotografije zapravo od Galaxy Z Fold5, no očekuje se da će Z Fold6 imati iste kamere. Ipak, model Galaxy Z Fold6 Ultra trebao bi donijeti nadogradnje poput 200MP ISOCELL HP2 senzora (isti koji se koristi u modelima S23 Ultra i S24 Ultra).

Što nam to donose Samsung Galaxy Z Flip6 (FE)?

Očekuje se da će Samsung Galaxy Z Fold6 (bez obzira na broj varijanti), Z Flip6 i drugi novi uređaji biti predstavljeni početkom srpnja.

Samsung Galaxy S24 FE uhvaćen u testiranju One UI

Ovi napredci u dizajnu i tehnologiji predstavljaju Samsungov nastavak inovacija u sklopivim telefonima, gdje se svake godine trude smanjiti vidljivost nabora na zaslonu i poboljšati performanse kamere, čime korisnicima pružaju sve bolje korisničko iskustvo. Očekivanja su visoka, a potrošači s nestrpljenjem iščekuju službenu prezentaciju novih modela.

Najčitanije