Banner
1 54
Samsung Galaxy Z Fold 6 - maketa !

Samsung Galaxy Z Flip / Fold 6 (makete) pred nama – predstavljanje 10.07.2024.

Lažne jedinice za Samsung Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6, koje možda predstavljaju konačni dizajn ili prototipove, predstavljanje 10. srpnja u Parizu.

Pred nama su modeli Samsung Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6, doduše radi se o maketama ali zaista vrhunskim maketama. Iako smo već vidjeli Fold6 i Flip6 prije, dodatna perspektiva je uvijek dobrodošla, a ove lažne jedinice nam upravo to pružaju.

Samsung Galaxy S25 Ultra s značajnom nadogradnjom kamere

Ili su možda prototipovi. Izvor ovih slika kontinuirano koristi izraze “lažne jedinice” i “prototipovi” kao da su sinonimi. Nisu. Lažne jedinice su bez unutarnjih komponenti i točno odražavaju konačni proizvod (to je cijela svrha njihovog postojanja), dok prototipovi svakako imaju svoje unutarnje komponente, ali su podložni promjenama i poboljšanjima tijekom razvojnog ciklusa.

Budući da je izvor ovih slika toliko zbunjen, ni mi ne možemo biti sigurni što gledamo. Ako su ovo lažne jedinice, to znači da bi dizajn trebao biti onakav kakav ćemo vidjeti u konačnim proizvodima.

Samsung Galaxy Z Flip6 / Fold6 ipak bez Wi-Fi7 standarda

Ako su prototipovi, bilo bi korisno znati u kojoj fazi razvojnog ciklusa su napravljeni – što kasnije dolaze, to bi trebali biti sličniji konačnim proizvodima.

Samsung Galaxy Z Flip 6 s početnom cijenom od 1.099,99$

U svakom slučaju, dizajni prikazani ovdje nisu ništa iznenađujuće za Samsungove preklopne uređaje, korejska tvrtka očito nije voljna napraviti velike promjene u ovoj liniji.

To čini dizajne prilično dosadnima, ali pozitivna strana (barem za Samsung) je ta što su također vrlo prepoznatljivi, budući da već nekoliko godina koristi isti dizajnerski jezik.

Samsung Galaxy Z Fold 6 s početnom cijenom od 1.899,99$

Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6 očekuje se da će postati službeni 10. srpnja u Parizu na Samsungovom sljedećem Unpacked događaju, zajedno s Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra i Galaxy Buds 3.

Najčitanije