Banner
1 58

Samsung Galaxy Watch7 Ultra – renderi koji obećavaju

Pred nama je Samsung Galaxy Watch 7 Ultra, renderi koji zorno prikazuju ono što možemo očekivati.

Samsungova serija Galaxy Watch7 predstavit će se zajedno s preklopnim Galaxy uređajima na godišnjem događaju Unpacked u srpnju, ali glasine o ovogodišnjim satovima su prilično rijetke.

Samsung Galaxy Watch 7 brže će se puniti

Zato smo iznenađeni što vidimo novi dodatak obitelji Galaxy Watch ove godine – Watch7 Ultra. Visokokvalitetne renderi prikazuju Samsungov novi Watch7 Ultra sa svih strana, otkrivajući neke moguće značajke.

1 58

Uređaj usvaja kombinaciju kvadratnog i kružnog dizajna, što znači da tijelo ima kvadratni oblik s ovalnim rubovima, dok zaslon i rotirajući prsten ostaju kružni.

2 40

Osim toga, renderi pokazuju treće, kružno dugme okruženo uobičajenim tipkama za napajanje i povratak. Još uvijek ne znamo koja je funkcija novog dugmeta. Slike također otkrivaju veću rešetku zvučnika, novi raspored senzora na poleđini i fluidniju integraciju remena sata s kućištem sata.

Samsung Galaxy Unpacked 12.07.2024. u Parizu za Galaxy Z Flip6 / Z Fold6

Veličina zaslona ostaje nepromijenjena i zadržava isti dijagonalni promjer od 1,5 inča kao i trenutni Watch6 Classic te se uklapa u isti standard od 47 mm.

3 29

Raniji izvještaji upućuju na nadograđeni SoC, dulji vijek baterije i praćenje šećera u krvi, ali nismo sigurni hoće li se te promjene primijeniti na sve uređaje Watch7 ili smo cijelo vrijeme čuli glasine o Ultra varijanti.

Samsung Galaxy Watch 7 prolazi FCC, stiže i FE model

Kako god, čini se da se Samsung sprema izazvati Appleov Watch Ultra 2 i jedva čekamo vidjeti o čemu je sav taj uzbuđenje.

Najčitanije