Banner
1 11

Samsung Galaxy Watch FE – predstavljanje 24.06.2024. s cijenom od 199€

Pojavile su se glasine kako će Samsung Galaxy Watch FE biti predstavljen 24.06.2024. pri cijeni od 199€. Što bi bilo i posve očekivano jer bi tim potezom Galaxy Unpacked (10.07.) imao u fokusu isključivo Galaxy Z modele i naravno Ring kao i Galaxy Watch 7 modele.

Nadopuna članku: Na Amazonu je osvanuo Galaxy Watch FE. Iako se ne navodi baš previše informacija, ističe nekoliko ključnih aspekata proizvoda. Navode se dostupne boje: Crna, Srebrna i Roza Zlato. Dimenzije uređaja su specificirane kao 40x10x39 mm, a težina mu je 26,6 grama.

ff 2

Ključan detalj koji se spominje je cijena od 199 €, za koju se očekuje da će biti ekvivalentna 199 $ na američkom tržištu. Štoviše, promotivne ponude bi mogle dodatno smanjiti cijenu, s obzirom na to da trenutna cijena Galaxy Watch 6 od 40 mm iznosi 189 €.

1 27
Nadolazeći Samsung Galaxy Watch FE osvanuo je na Amazonu !

Tekst opisuje Watch FE kao u osnovi ponovno pokretanje Galaxy Watch4, tri godine nakon njegova originalnog izdanja. To sugerira da će sat imati nešto šire okvire, ali i dalje ostaje kompetentan uređaj.

Samsung Galaxy Watch 7 prolazi FCC, stiže i FE model

Opremljen je 1,2-inčnim Super AMOLED zaslonom rezolucije 396 x 396 piksela, ocijenjen je s 5ATM/IP68/MIL-STD-810H za izdržljivost, ima aluminijsko kućište i uključuje bateriju od 247 mAh koja može trajati do 30 sati s jednim punjenjem.

Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) i “extra” autonomija baterije

Samsungov Galaxy Watch FE postao je predmet mnogih curenja informacija posljednjih dana. Činjenica da tvrtka već nudi sat kao poklon kupcima serije Galaxy S24 u Belgiji navela nas je na razmišljanje – što ako Watch FE neće biti lansiran u srpnju zajedno s Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra?

Ovo su “mozaik” fotografije Samsung uređaja koji tek dolaze

Danas se pojavila nova glasina koja u osnovi potvrđuje našu sumnju. Izvor informacija na platformi X sada tvrdi da će Watch FE biti pušten u prodaju 24. lipnja. Naravno, budući da se radi samo o glasini, trebali biste je uzeti s rezervom.

No, to ima smisla – sljedeći Samsungov Unpacked događaj već je prepun uređaja, a Watch FE vjerojatno ne bi dobio više od površnog spomena. To također ima smisla, s obzirom na to da je riječ o ponovno lansiranom Galaxy Watch4, tri godine kasnije, koji ima za cilj biti jeftinija alternativa seriji Watch7.

Samsung Galaxy Buds 3 (Pro) – vrijeme je da nasljednik dođe

Dakle, iako ne možemo jamčiti da će FE zaista biti lansiran kasnije ovog mjeseca, ne bismo bili iznenađeni da se to dogodi. I usput – kada smo rekli da je riječ o ponovno lansiranom Watch4, nismo se šalili.

Samsung Galaxy Watch FE – značajke i izgled [foto]

Procurjele specifikacije dokazuju da je identičan tom modelu, pa će cijena biti najvažniji aspekt. Prethodna glasina tvrdila je da bi cijena mogla biti 199 eura u EU, što znači najviše 199 dolara (ali možda i manje) u SAD-u.

Najčitanije