Banner
ff22

Samsung Galaxy Watch 7 brže će se puniti

Samsung Galaxy Watch 7 imati će 50% brže punjenje

Samsung je spreman lansirati svoj novi model pametnog sata kasnije ove godine. Galaxy Watch 7 već se pojavio na popisu FCC-a, što potvrđuje da je njegovo lansiranje na pomolu.

Samsung Galaxy Watch 7 prolazi FCC, stiže i FE model

Nakon dubljeg istraživanja ovih popisa, medij usmjeren na Samsung, SamMobile, otkrio je nove informacije o bateriji i punjenju pametnog sata. Izgleda da će Galaxy Watch 7 usvojiti punjenje od 15W, što je povećanje brzine za 50% u usporedbi s prethodnikom. Najnoviji pametni satovi Samsunga, Galaxy Watch 6 i Watch 6 Classic, dosežu maksimalno 10W punjenje.

1 42

Prema dokumentima certifikacije, čini se da će jedna od četiri varijante Galaxy Watch 7, model SM-L305, podržavati punjenje pri 5V i 3A, što ukupno iznosi 15W. Budući da različiti modeli obično predstavljaju regionalne varijante, vjerojatno je da će i ostale tri varijante, SM-L300, SM-L310 i SM-L315, također podržavati punjenje od 15W.

Samsung Galaxy Watch7 s praćenjem razine šećera u krvi

Galaxy Watch 6 obično treba oko sat i trideset minuta za punjenje od 0% do 100%. Teoretski, Galaxy Watch 7 bi trebao trebati samo 45 minuta da se napuni od nule do maksimuma. Naravno, to ovisi i o veličini baterije, ali za sada ne očekujemo promjene u tom odjelu.

1 31

Ove godine, južnokorejski tehnološki div možda će promijeniti stvari uvođenjem novog, pristupačnijeg modela nazvanog Galaxy Watch 7 FE. Međutim, prema najnovijim informacijama, ovaj model neće samo biti lišen podrške za punjenje od 15W – zapravo će podržavati samo 5W, što ga čini 50% sporijim od Galaxy Watch 6. Ako se to ostvari, Samsungov nadolazeći pristupačni pametni sat mogao bi trebati gotovo tri sata za punjenje od 0% do 100%, što je prilično dugo.

Samsung Galaxy Watch 7 (Pro) i “extra” autonomija baterije

Očekuje se da će pristupačnija opcija Galaxy Watch-a sadržavati WearOS i sve napredne funkcije, ali u povoljnijem paketu. Popis FCC-a pokazuje samo Bluetooth i Wi-Fi povezivost, što sugerira da FE model vjerojatno neće nuditi opciju mobilne mreže.

ff22

Serija Samsung Galaxy Watch 7 trebala bi biti predstavljena na sljedećem događaju Unpacked početkom srpnja ovog ljeta.

Samsung Galaxy Watch7 s tri modela i 32GB interne memorije

Jedan od trenutno najuzbudljivijih glasina je da bi mogao biti pokretan 3nm čipom, Exynos 940. To bi moglo poboljšati učinkovitost i potencijalno produljiti trajanje baterije pametnih satova, što je uvijek ključan aspekt nosivih uređaja.

Najčitanije