Banner
FF44

Samsung Galaxy S25 Ultra i značajno unapređenje kamera

Zna se već sada kako će Samsung Galaxy S25 serija donijeti značajno unapređenje po pitanju kamera a posebno će to biti vidljivo kod "najjačeg" Galaxy S25 Ultra modela.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Srpanjsko ažuriranje rješava probleme s kamerom

Samsung Galaxy S25 Ultra, koji se očekuje na tržištu početkom sljedeće godine, prema glasinama će donijeti značajno unaprjeđenje kamera. Konkretno, dvije od četiri kamere na stražnjoj strani uređaja doživjet će značajno povećanje rezolucije.

Samsung Galaxy S25 Ultra zadržava 3x Telefoto kameru

Radi se o ultraširokoj kameri i telefoto kameri s 3x zumom, za koje se sada navodi da će imati rezoluciju od 50 MP. To je povećanje s 10 MP kod 3x telefoto kamere na S24 Ultra i s 12 MP kod njegove ultraširoke kamere.

FF44

Informacije dolaze od plodnog i obično pouzdanog insajdera koji se predstavlja kao Ice Universe.

Samsung Galaxy S25 Ultra – manje kamera, ali veće mogućnosti zooma

Prema njegovim riječima, glavna kamera S25 Ultra zadržat će rezoluciju od 200 MP, kao i kod prethodnika, kao i periskop kamera s 5x zumom koja također ima 50 MP. No, preostale dvije kamere napokon dobivaju povećanje rezolucije, što bi trebalo rezultirati i poboljšanjem kvalitete slike.

4 6

Dok čekamo dolazak Samsung Galaxy S25 serije telefona, posebice Galaxy S25 Ultra modela, savjetujemo vam da “skoknete” na našu recenziju Galaxy S24 Ultra modela, jer se radi o zaista vrhunskom modelu.

Battery AI i Samsung Galaxy S25

Očekivanja su da će novi model donijeti napredke ne samo u rezoluciji kamera, već i u drugim aspektima poput procesorske snage, trajanja baterije i softverskih inovacija koje će omogućiti bolje korisničko iskustvo.

Samsung Galaxy S25 Ultra dijelit će bateriju s prethodnikom zbog smanjenja troškova proizvodnje

Ako ste zainteresirani za najnoviju tehnologiju i želite ostati u toku s najnovijim dostignućima u svijetu pametnih telefona, Galaxy S25 Ultra bi mogao biti uređaj koji vrijedi iščekivati.

Najčitanije