Banner
TSE Trying Out S24 Devices 8

Samsung Galaxy S24+ pri testiranju One UI 7.0 (Android 15)

Samsung Galaxy S24+ uočen je kako vrti Android 15 i One UI 7.0 - evo rezultata.

Samsung Galaxy S24+ je uočen u online bazi podataka za testiranje performansi Geekbench gdje koristi Android 15 i One UI 7. Ovo ukazuje na to da se razvoj sljedeće glavne nadogradnje operativnog sustava za uređaje Galaxy brzo odvija.

Kamera Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno profitira nadogradnjom za kolovoz – evo detalja

Nije tajna da Samsung radi na Androidu 15 i One UI 7 za seriju Galaxy S24. No, pojava jednog od telefona serije Galaxy S24 u benchmarku koji koristi sljedeću verziju Androida i One UI sugerira da je Samsung možda postigao važan korak u procesu razvoja.

1 2

Međutim, to ne znači da će nadogradnja uskoro biti dostupna. Prije Androida 15 i One UI 7, Samsung mora riješiti One UI 6.1.1. One UI 6.1.1 će premijerno biti predstavljen na Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6 desetog srpnja, a nakon toga će biti prenesen na postojeće pametne telefone Galaxy Z Fold i Flip te odabrane ne-preklopive pametne telefone.

Samsung One UI 7.0 – predstavljanje 03.10.2024.

No, teško je reći kada će se to točno dogoditi. Zbog Galaxy AI, Samsungu je bilo potrebno dodatno vrijeme za implementaciju One UI 6.1 na starije uređaje. Isto bi moglo vrijediti i za One UI 6.1.1 i One UI 7, jer će oba uvesti nove značajke Galaxy AI. Za sada je sve to samo nagađanje, stoga još uvijek ne gubimo nadu za brzu implementaciju One UI 6.1.1 i One UI 7.

2 25

Također, vrijedi spomenuti kako se razvoj novih tehnologija i softvera u tvrtkama poput Samsunga odvija u nekoliko ključnih faza. Prva faza uključuje istraživanje i razvoj, gdje inženjeri i programeri rade na stvaranju i testiranju novih značajki. Nakon što se razviju nova rješenja, slijedi faza testiranja u stvarnom okruženju kako bi se osiguralo da sve funkcionira kako treba i da nema većih problema ili grešaka.

One UI 7.0 testiran na Galaxy S24 Ultri

Nakon toga, softver ulazi u fazu beta testiranja gdje se određeni broj korisnika može prijaviti za testiranje softvera kako bi pružili povratne informacije. Ova faza je ključna jer omogućuje tvrtki da dobije vanjske povratne informacije i utvrdi kako se softver ponaša u širokom spektru scenarija i uvjeta korištenja.

ff 1

Nakon uspješnog beta testiranja, finalna verzija softvera se priprema za službeno izdanje. To uključuje finalno poliranje, optimizaciju i pripremu softvera za distribuciju na veliko. Kada je softver službeno izdan, korisnici mogu očekivati obavijesti o dostupnosti nadogradnje, što često uključuje i detaljne upute kako ažurirati njihove uređaje.

Samsung One UI 7.0 (Android 15) – [lista kompatibilnih modela]

S obzirom na to da je Samsung jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona na svijetu, očekivanja su visoka, a pritisak za isporukom kvalitetnih ažuriranja je velik. Svaki korak u procesu razvoja softvera je ključan za uspjeh konačnog proizvoda, što u konačnici utječe na zadovoljstvo korisnika i održavanje konkurentnosti na tržištu.

Najčitanije