Banner
tekst1naslovna

Samsung Galaxy Flip 4 i Galaxy Fold 4 – datum predstavljanja i detalji

Samsung će svoje Galaxy Flip 4 i Galaxy Fold 4 predstaviti početkom kolovoza, dok ih na tržištu možemo očekivati krajem istog mjeseca.

Zasigurno i nećete biti previše iznenađeni kada vam kažemo kako je Samsung započeo razvoj svoje nadolazeće linije sklopivih pametnih telefona. Naravno riječ je o Galaxy Flip 4 i Galaxy Fold 4 modelima.

tekst1sl1 2

Ovako na prvu odmah se da primijetiti kako je Južno Korejski div uklonio „Z” pridjev iz naziva samog imena „Galaxy Z”, odnosno imena brenda po kojim se Samsung zakrivljeni modeli i prodaju.

Samsung pruža korisnicima da poprave svoje telefone samostalno

To je s razlogom što se slovo Z koristi kao oznaka i detalj kojima Ruske trupe napadaju Ukrajinu stoga se Samsung odmah ogradio od svake insinuacije i uklonio „Z” iz naziva.

Samsung predstavio novu liniju Bespoke uređaja

Tako će po prvi puta nadolazeći zakrivljeni modeli doći s imenima Samsung Galaxy Flip 4 i Samsung Galaxy Fold 4. Sada kada smo to razjasnili možemo ići dalje. Kako kako je Samsung započeo proces proizvodnje i to „punom parom” što bi značilo kako predstavljanje odnosno nadolazeći Galaxy Unpacked događaj, možemo očekivati vrlo uskoro.

Samsung Galaxy Z Flip 4 prikazan na renderima

Da iskreno kažimo Galaxy Unpacked kojeg Samsung priprema održat će se početkom kolovoza, točnije 11.08.2022. Dok bi sam dolazak (dostupnost) na tržištu bila 26.08.2022.

tekst3sl1 4

Naravno ove datume treba svakako uzeti s dozom opreza jer osim „rekla kazala” navoda za sada nemamo neke detalje na koje se možemo vezati, pozvati.

Disney+ stiže u Hrvatsku (i našu regiju) 14.06.2022.

Osim predstavljanja Samsung Galaxy Flip 4 i Galaxy Fold 4 sklopivih pametnih telefona, Samsung ima u planu predstaviti i narednu generaciju vlastitih pametnih satova.

Apple iOS 16 – više personaliziranja za iPhone uređaje

Riječ je dakako o Samsung Galaxy Watch 5 i Samsung Galaxy Watch 5 Pro o kojim smo i više puta pisali i spominjali ih na našim stranicama. Samsung Galaxy Flip 4 bit će dostupan u četiri boje: siva, ljubičasta (svjetloljubičasta), zlatna i plava (svjetloplava).

AGM Glory G1S – telefon sa najboljom termalnom kamerom

Naravno ovim će bojama Samsung pridonijeti svoje nazive ili je moguće očekivati kako će boje biti predstavljene u nekim nijansama.

tekst1naslovna 11

No o tome ćemo pisati kada nam se datum 11.08.2022. bude malo pobliže približio.

Oukitel WP19 – 21,000mAh i 94 dana u stanju mirovanja

Za razliku od Samsung Galaxy Flip 4 modela, veći „stariji brat” Samsung Galaxy Fold 4 bit će predstavljen u samo dvije boje: zelenoj boji (premda nam to zvuči dosta nevjerojatno) i sivoj izvedenici.

Honor 70 Pro i Honor 70 Pro+ su predstavljeni – donose Dimensity 9000/8000 i 100W punjenje

Oba modela bit će pokretana Androidom 12 i nadolazećim One UI 5.0 korisničkim sučeljem.

tekst2sl3

Sigurni smo kako ćemo u vremenu koje je ispred nas još imati prilike pisati o sklopivim Samsung Galaxy Flip 4 i Galaxy Fold 4 modelima a možda nas internet „počasti” i renderima i samim prikazom pametnih telefona i prije nego što isti budu predstavljeni.

Najčitanije