Banner
1 30

Samsung Galaxy Buds3 Pro u “mozaik” izdanju

Kao što smo prije nekoliko dana imali "mozaik pregled" nadolazećeg Samsung hardvera, danas donosimo i Galaxy Buds3 Pro.

Samsungove nove vodeće slušalice, Galaxy Buds3 Pro, imat će dizajn s drškom, što predstavlja veliki otklon od dosadašnje estetike kompanije koja se do sada klonila izgleda inspiriranog Appleom. Međutim, prema najnovijem, nejasnom curenju informacija koje potpisuje Evan Blass, poznatiji kao @evleaks, čini se da više nije tako.

Samsung Galaxy S25 Ultra – “potvrda” UFS 4.1 memorije i s 1T uz 16GB RAM-a

Očito je da će Galaxy Buds3 Pro biti sličniji AirPods Pro modelima nego ijedne prethodne Galaxy Buds slušalice. Kao i kod prethodnih procurjelih informacija ovog tipa, slika je modificirana kako bi se zaštitio izvor od mogućih pravnih posljedica od strane Samsungovog pravnog odjela.

1 30

Ipak, poruka je vrlo jasno poslana. Za Galaxy Buds3 Pro se ranije šuškalo da će imati “Blade Lights”, iako još uvijek nije jasno što to znači. Također, navodi se trajanje baterije od 6 sati (30 sati s kućištem), dva zvučnika po slušalici, prilagodljiva kontrola buke, ambijentalni zvuk i Bluetooth 5.3.

Samsung Galaxy Watch FE – predstavljanje 24.06.2024. s cijenom od 199€

Očekuje se da će novi Galaxy Buds3 Pro biti predstavljeni početkom srpnja na Samsungovom događanju Unpacked, koje će se najvjerojatnije održati u Parizu. Na istom događanju trebali bi biti predstavljeni i Galaxy Z Fold6, Flip6, Watch7 i Watch Ultra, kao i osnovni model Galaxy Buds3.

Poznata cijena Samsung Galaxy Watch FE – 199€ i predstavljanje prije Galaxy S25 serije

Dolazak ovih slušalica može značiti značajnu promjenu za Samsung, obzirom na prethodnu strategiju dizajna koja je bila usmjerena na izbjegavanje direktnih usporedbi s Appleovim proizvodima.

Ovo su “mozaik” fotografije Samsung uređaja koji tek dolaze

Uvođenjem dizajna s drškom, Samsung ne samo da pokazuje spremnost za eksperimentiranje s novim estetskim smjerovima, već i snažno ističe svoju namjeru da ostane relevantan i konkurentan na tržištu visoko kvalitetnih audio uređaja.

Samsung Galaxy Buds 3 (Pro) – vrijeme je da nasljednik dođe

Ovaj potez također može signalizirati promjenu u korporativnoj filozofiji Samsunga, usmjerenu prema inovativnosti i prilagodbi trenutnim trendovima potrošača, čime se potvrđuje njihova pozicija na vrhu tehnološke industrije.

Najčitanije