Banner
4 5

Samsung Galaxy Buds 3 Pro – recenzija i prije predstavljanja

Recenzija Samsung Galaxy Buds 3 (Pro) slušalica i prije njihova predstavljanja 10.07.

Ovo se po prvi puta desilo, da je internet dobio recenziju nekog proizvoda i prije no što je taj proizvod predstavljen. Upravo se to desilo Samsung Galaxy Buds 3 slušalicama. Gdje su dva korisnika Reddita “uspijeli” kupiti ove slušalice i upravo na Redditu predstavili i naveli svoja iskustva.

Samsung Galaxy Ring s cijenom od 449€ – dostupan u tri boje: Crna, Srebrna, Zlatna

Tako smo dobili najbolji uvid u Samsung Galaxy Buds3 Pro TWS slušalice koje se očekuju na službenom predstavljanju na Galaxy Unpacked događaju 10. srpnja u Parizu.

Ove slike podijelio je korisnik Reddita Plastic_Development1, koji je uspio kupiti Buds3 Pro u Walmartu za 250 dolara. Međutim, još su dvojica korisnika Reddita – LiNx0NeXtUs i single_mind – također uspjeli kupiti Samsung Galaxy Buds3 Pro prije lansiranja, i svi su podijelili svoje dojmove o nadolazećim TWS slušalicama korejskog brenda na Redditu.

Samsung Galaxy Buds 3 (Pro) slušalice uživo

Prvo pogledajmo što je rekao Plastic_Development1. Korisnik je izjavio da “zvuk Samsung Galaxy Buds3 Pro slušalica je odličan, ali s malo previše basa.” Međutim, korisnik je također primijetio da je “kvaliteta zvuka izvrsna” i preferira Galaxy Buds3 Pro u odnosu na svoje prve generacije Apple AirPods Pro.

 

Ambientni mod i aktivna eliminacija buke (ANC) također su bolji od AirPods Pro. Međutim, glas snimljen preko mikrofona Buds3 Pro zvučao je zagušeno, a kvaliteta mikrofona bila je ista kao kod AirPods Pro.

Samsungova povijest Galaxy Buds slušalica – najavljuje dolazak Buds 3 (Pro)

Plastic_Development1 je nadalje rekao da izbornik postavki pokazuje samo AAC i SBC kao podržane audio kodeke za Samsung Galaxy Buds3 Pro, koje podržavaju kontrolu dodira – klizanjem po stabljici za prilagodbu glasnoće i stiskanjem stabljike za pauziranje/preskakanje glazbe.

Snimka zaslona podijeljena na Redditu otkrila je da se svjetla na stabljikama Buds3 Pro mogu uključiti/isključiti gestom stiskanja i držanja. No, to funkcioniše samo kada su oba slušalica izvan futrole i ne u ušima.

Samsung Galaxy Z Flip6 na foto-galeriji

Također, slušalice moraju imati najmanje 30% baterije da bi se upalila svjetla, i podržavaju tri stila osvjetljenja – treptanje, postupno svjetljenje i gašenje, i konstantno svjetlo.

3 6

Još jedna snimka zaslona otkrila je podršku za detekciju glasa za Ambientni mod, koji se može ručno isključiti stiskanjem slušalice nakon što je automatski omogućen. Što se tiče dizajna i izrade, Plastic_Development1 je rekao da kućište za punjenje i Buds3 Pro izgledaju premium.

Samsung Galaxy Watch 7 / Ultra – cijene i značajke

Korisnik vjeruje da je Samsung koristio plastični zglob za kućište umjesto metala, ali “ne osjećaju se ništa gore” u usporedbi s zglobom AirPods Pro i “osjećaju se čvrsto” u usporedbi s Galaxy Buds2 Pro.

Korisnik Reddita LiNx0NeXtUs rekao je da stabljike Samsung Galaxy Buds3 Pro ne predstavljaju veliku nadogradnju u odnosu na dizajn u obliku zrna Buds2 Pro, i kvaliteta glazbe nije ni drugačija. Međutim, Ambientni mod Galaxy Buds3 Pro bolji je od prethodnika, i osjećaju se “ugodno kao Buds2 Pro ako ne i bolje.”

Samsung promovira Galaxy Z Flip6 / Fold6 na svakom koraku

LiNx0NeXtUs je rekao da je ANC Samsung Galaxy Buds3 Pro također bolji od ANC-a Buds2 Pro i AirPods Pro, što je tvrdnja koju je iznio i Plastic_Development1. Osim toga, LiNx0NeXtUs je otkrio da se gesta klizanja može koristiti samo za kontrolu glasnoće dok gesta stiskanja/pritiska može obavljati četiri različite funkcije.

Prema zadanim postavkama, dugim pritiskom možete prebaciti između ANC-a i Ambientnog moda. Korisnik Reddita single_mind rekao je da su Samsung Galaxy Buds3 Pro i njihovo kućište za punjenje vrlo lagani i izrađeni od plastike, što ih čini jeftinim na dodir.

Samsung predstavio tri nova senzora kamere – Isocell HP9, GNJ te JN5

Međutim, Galaxy Buds3 Pro “su vrlo čvrsti” i “nema fleksibilnosti uopće.” “Kućište je čvrsto i ima vrlo malo težine.” Poklopac kućišta za punjenje također “ima dobar magnet i slušalice čvrsto staju u kućište.”

14 2

single_mind je rekao da je kvaliteta zvuka Samsung Galaxy Buds3 Pro “mnogo bolja od Pixel Buds Pro.” Imaju “bolji visoki ton, bolji bas, i glasniji su.” Međutim, zvuk 360° “nije sjajan” i praćenje glave “malo kasni pri kretanju.” Ambientni mod je dobar, ali nije vrlo prirodan.

Samsung Galaxy S25 Ultra okreće se radikalnom dizajnu

Međutim, može se smanjiti da zvuči manje šišteće. Snimka zaslona ispod pokazuje kako ga možete podesiti putem aplikacije, što nudi “fantastično” iskustvo. single_mind je tvrdio da su Samsung Galaxy Buds3 Pro “vrlo udobni i savršeno pristaju u ušima” i bolji od Pixel Buds Pro.

Također su otkrili da Buds3 Pro dolaze s instaliranim vrhovima srednje veličine i parom malih i velikih vrhova u kutiji. USB kabel također je dio paketa. “Kontrole dodira su dobre” i nude “malo haptičkog tika.”

Samsung Galaxy uređaji prikazani i prije predstavljanja 10.07.2024.

Detekcija glasa također vrlo dobro funkcionira. single_mind je također osvijetlio performanse baterije i rekao da jednosatni razgovor s omogućenim ANC-om troši oko 33% baterije, a stavljanje slušalica u kućište za punjenje ih puni do 97% za otprilike 12 minuta.

Uz Galaxy Buds3 Pro, očekuje se da će Samsung sljedeći tjedan predstaviti i Galaxy Buds3. Nedavno objavljena slika njihove maloprodajne kutije otkrila je da će i obične slušalice imati dizajn sa stabljikom.

Najčitanije