Banner
1 24

Samsung Belgija promovira Galaxy Watch FE i prije predstavljanja

Samsung je potvrdio postojanje Galaxy Watch FE te nudi besplatni sat uz kupnju modela Galaxy S24, S24+ ili S24 Ultra do 30. lipnja, s pretplatničkim planom operatera Orange ili VOO, preko određenih trgovina u Belgiji.

Samsung Galaxy Watch FE često se pojavljivao u curenjima informacija posljednjih dana, što sugerira da bi njegovo službeno predstavljanje moglo biti ranije nego što se prvotno očekivalo, uz najavu u srpnju zajedno s Galaxy Watch7 i Galaxy Watch Ultra.

Samsung Galaxy Buds 3 (Pro) – vrijeme je da nasljednik dođe

Sada je i sam Samsung gotovo potvrdio postojanje Watch FE-a novom zanimljivom promocijom u Belgiji, na svojoj službenoj web stranici. Ako do 30. lipnja kupite Galaxy S24, S24+ ili S24 Ultra s pretplatničkim planom operatera Orange ili VOO, Samsung vam daruje Galaxy Watch FE.

1 24

Procedura za iskorištavanje ove ponude vrlo je jednostavna. Prvo kupite telefon u trgovini koja sudjeluje u akciji najkasnije do 30. lipnja, zatim registrirajte uređaj na Samsungovoj web stranici do 30. kolovoza i dobit ćete besplatni sat.

Samsung Galaxy Z Flip6 / Fold6 ipak bez Wi-Fi7 standarda

Ako vas zanima koje su to trgovine koje sudjeluju u ovoj promociji, riječ je o samoj Samsungovoj web stranici, Samsungovim fizičkim trgovinama, trgovinama Orange i VOO te trgovinama Carrefour. Valja napomenuti da kupnje ostvarene na Amazonu, Bol.com, Gomibu i Coolblueu nisu prihvatljive za ovu promociju.

2 8

Ova marketinška strategija ne samo da potvrđuje postojanje Galaxy Watch FE uređaja već i naglašava Samsungovu taktiku učvršćivanja veza s postojećim i privlačenja novih korisnika kroz atraktivne ponude.

Poznata cijena Samsung Galaxy Watch FE – 199€ i predstavljanje prije Galaxy S25 serije

Integriranjem pametnog sata u paket s najnovijim modelom pametnog telefona, Samsung potiče potrošače na kupnju skupljih modela telefona, istovremeno im pružajući dodatnu vrijednost kroz besplatni pametni sat, što može biti presudno za mnoge kupce.

Samsung Galaxy Watch FE – značajke i izgled [foto]

Osim toga, suradnja s lokalnim operaterima poput Orangea i VOO-a pomaže u proširenju dostupnosti i vidljivosti Samsungovih proizvoda, osiguravajući da se promocije odvijaju na širokom tržištu s različitim opcijama za potrošače.

Najčitanije