Banner
WATCH GT 4 41 MM GREEN 5

RECITE DA BOLJEM ZDRAVLJU, STILU I FITNESSU UZ HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green Edition

Izgledati i osjećati se dobro može biti izazovno usred mnogih zahtjeva posla, obitelji i društvenog života.
Mnogi gadget mogu biti iznimno korisni, ali nisu u potpunosti nosivi i stilski adaptivni u svim prigodama. Prepoznajući upravo te stilske potrebe dok istodobno osnažuje korisnike u nastojanjima postizanja boljeg zdravstvenog i fitness stanja, Huawei je predstavio novi model u iznimno uspješnoj seriji WATCH 4 GT – 41 mm Green.

WATCH GT 4 41 MM GREEN 9

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green donosi novi dizajn inspiriran proljećem i mnoštvo prilagodljivih brojčanika koji olakšavaju stilsku personalizaciju, uz nadograđenu aplikaciju Stay Fit koja korisnicima pomaže dostizanje zdravstvenih ciljeva.

Proljećem inspiriran zeleni pametni sat s teksturom lista koji podiže svaki outfit

Proslavite dolazak proljeća, sezone obnove i rasta gdje priroda oživljava, uz HUAWEI WATCH GT 4 41mm Green. Nadahnut proljećem i razigranom elegancijom, zeleno izdanje uspješne serije redefinira modernu estetiku nosivih gadgeta na zapešću.
Elegantni, svijetlozeleni remen osmišljen je kako bi se istaknuo u gomili. Izrađen od flouroelastomera, laganog i fleksibilnog materijala, može se pohvaliti nježnom teksturom inspiriranom lišćem.

WATCH GT 4 41 MM GREEN 5

Onima koji cijene elegantan Huawei pristup estetici, svidjet će se Shining Halo dizajn inspiriran kozmosom. On sadrži nježni prsten od metalnih akcenta visokog sjaja na vrhu okruglog brojčanika uz informativne i jasne pokazatelje funkcija za sve užurbane korisnike. Dizajn ovog sata nadopunjuje širok raspon odjevnih kombinacija, dobro se prilagođavajući svakom okruženju i prilici nošenja.
Sat se besprijekorno kombinira s opcijom košulje i sakoa za ured ili satenskom slip haljinom za večernji izlazak, pretvarajući se u go to modni dodatak u svakom trenutku.

Uz prilagodljive brojčanike do bezbroj načina za personalizaciju stila

Mnogi od nas često razbijaju glavu sastavljanjem raznih modnih kombinacija za razne prigode poput koncerata, odlazaka u teretanu, formalnih večera ili noćnih izlazaka.
Uz HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green minimalistički outfit postaje najbolja opcija jer njegovi prilagodljivi i atraktivni brojčanici pričaju svoju modnu priču. Njihov kompleksan dizajn i funkcionalnost s valovitim uzorkom korisnicima donosi tri nove nosive varijacije – Elegantly Styled Dial, Blooming Dial i Camille Dial. Elegantno oblikovan brojčanik može se pohvaliti nježnim, simetričnim mreškastim teksturama u raznim nijansama boja. Elegantly Styled Dial, inspiriran slikom cvijeća koje cvjeta u proljeće, donosi izgled valova koji se lagano zamagljuju na površini. Blooming Dial sjedinjuje tehnologiju i izvrstan dizajn dinamičnom integracijom zdravstvenih podataka s digitalnim cvjetovima – nudeći tri vrste cvijeća na izbor: elegantnu kameliju, slatku tratinčicu i mirni lopoč. Na kraju, brojčanik Camille ima svijetlozelene cvjetove kamelije za svjež i profinjen izgled.

Nadograđena aplikacija Stay Fit olakšava ostvarenje zdravstvenih ciljeva

Za zaposlene pojedince s pretrpanim poslovnim i društvenim kalendarima može biti teško odvojiti vrijeme za svakodnevno planiranje zdravih obroka ili određivanje plana vježbanja koji bi pomogao pri učinkovitom ostvarivanju specifičnih zdravstvenih ciljeva. Bez obzira na ciljeve, nadograđena aplikacija Stay Fit može pomoći u njihovom postizanju uključivanjem zdravih prehrambenih navika i prilagođene rutine vježbanja u svakodnevni život korisnika. Integrirana u HUAWEI WATCH GT 4 Green, ova aplikacija se može pohvaliti ažuriranom globalnom bazom podataka o prehrambenim kalorijama i nudi analizu nutritivne vrijednosti koja pomaže ​​u postizanju uravnotežene prehrane i prilagođenog režima vježbanja.

WATCH GT 4 41 MM GREEN 15

Za veću inkluzivnost, aplikacija Stay Fit podržava pretraživanja na službenim jezicima brojnih zemalja, što omogućuje precizno bilježenje nutritivnih podataka o hrani, uključujući kalorije, proteine, ugljikohidrate, masti, minerale, vitamine i druge važne informacije. Nedavno nadograđena dijetna biblioteka omogućava bolje praćenje kalorija i pokriva podatke o sastojcima, jelima i pakiranoj hrani iz više od 50 zemalja diljem svijeta, ukupno preko milijun stavki. Korisnici mogu upravljati svojim zdravljem i postići svoje zdravstvene ciljeve s većom lakoćom, s korisnim informacijama o prehrani, savjetima za vježbanje i mogućnostima praćenja zdravlja koji su prikladno smješteni na njihovim zapešćima.

Povežite jednostavno s bilo kojim pametnim telefonom

HUAWEI WATCH GT 4 možete jednostavno povezati s bilo kojim Huawei pametnim telefonom, kao na primjer HUAWEI Pura 70 Pro, ali i sa svim iOS i Android uređajima.
HUAWEI WATCH GT 4 od 41mm u zelenoj boji dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 eura.

Novi proizvodi tvrtke Huawei

HUAWEI WATCH FIT 3, najnoviji predstavnik popularne WATCH FIT serije pametnih satova, dostupan je na lokalnom tržištu, a do 3.6. ili do isteka zaliha, svi novi kupci bilo kojeg WATCH FIT 3 modela dobivaju bežične slušalice FreeBuds SE 2 potpuno besplatno na dar.
Dostupan u crnoj i bijeloj boji, HUAWEI Pura 70 Pro dolazi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.199,00 eura, a kupiti ga možete već danas kod odabranih Huawei partnera.

WATCH GT 4 41 MM GREEN 8

Huawei je uz spomenute uređaje predstavio nove nosive, audio i pametne uredske proizvode poput HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametnog sata, nadograđenog HUAWEI MateBook X Pro te tvrtkin prvi tablet s najnovijom generacijom PaperMatte zaslona – HUAWEI MatePad 11″S. Osim navedenih inovacija, Huawei je lansirao slušalice FreeBuds 6i s poboljšanim mogućnostima uklanjanja buke, novu nijansu open ear slušalica FreeClip te HUAWEI MateBook 14 prijenosno računalo s profesionalnim 2,8K OLED zaslonom. Više informacija o dostupnosti proizvoda možete potražiti na stranicama tvrtke.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.
Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/
Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/
YouTube: Huawei Mobile Croatia – YouTube
Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/

Najčitanije