Banner
6
SamsungGalaxyRing#

Procurio proces narudžbe Samsung Galaxy Ringa

Samsung 10.07. u Parizu predstavlja Galaxy Z Flip6 i Fold6 telefone ali i Galaxy Ring. Već smo navodili kako će cijena biti oko 350$ a tu se spominje i mjesečna pretplata od 10$. Danas pred vas donosimo sve detalje procesa narudžbe koji je "slučajno" procurio.

Prema informacijama koje je objavio Evan Blass, poznat po svojim točnim curenjima informacija, Samsung će kupcima ponuditi dvije različite opcije za narudžbu Galaxy Ringa.

Samsung Galaxy Ring s cijenom od 350$

Ako znate svoju veličinu prstena, moći ćete naručiti novi nosivi uređaj koji će biti dostupan u devet različitih veličina. Odabirete svoju veličinu i naručujete uređaj.

1 10
Proces narudžbe Samsung Galaxy Ringa. Spominjali smo kako će cijena biti 350$ a sada se spominje i mjesečna pretplata od 10$ za neke značajke i mogućnosti!

Curenje informacija prikazuje službeni proces narudžbe koji će se pojaviti na Samsungovoj web stranici, te navodi: “Vaš Galaxy Prsten će biti isporučen odmah, u općem procesu.”

Samsung Galaxy Ring – brojevi modela i njihove veličine

Ako ne znate svoju veličinu prstena, gore spomenuta dva koraka postaju četiri. Prvo, naručit ćete Galaxy Ring koristeći opciju “Ne znam svoju veličinu”. Samsung će vam poslati Set za određivanje veličine.

9
SamsungGalaxyRing#

Samsung napominje da su njihovi uzorci prstena bazirani na američkom standardu veličina. Te uzorčne prstenove koristit ćete za određivanje svoje veličine prstena. Zatim, potvrdite svoju veličinu prstena na stranici “Moja narudžba”.

Samsung Galaxy Ring neće biti kompatibilan s iOS platformom

Dobit ćete email koji će potvrditi vašu veličinu prstena. Posljednji korak glasi: “Vaš idealno prilagođeni Galaxy Ring će konačno biti isporučen!”

11
SamsungGalaxyRing#

Ako planirate kupiti Galaxy Ring, možda biste željeli unaprijed odrediti svoju veličinu prstena kako biste izbjegli čekanje na Samsungov Set za određivanje veličine. Galaxy Ring će biti predstavljen tijekom Samsungovog drugog događaja Unpacked u godini, koji će se održati u Parizu 10. srpnja.

Samsung za 10.07.2024. najavljuje Galaxy Unpacked – dolaze Z Flip/Fold6 modeli i Galaxy Ring

Ljetne Olimpijske igre počet će u Parizu malo više od dva tjedna kasnije, a Samsung ima nekoliko promotivnih ponuda povezanih s “Ljetnim igrama.” Očekuje se da će Samsung proizvesti početnu seriju od 400,000 Galaxy Ringa s senzorima koji prate zdravstvene i fitness pokazatelje korisnika, koji će se prikazivati na uparenom pametnom telefonu.

4
SamsungGalaxyRing#

Korisnici bi trebali moći dobiti EKG čitanje s prstena koje će odrediti je li njihov srčani ritam nepravilan. Također će mjeriti puls korisnika, razinu kisika u krvi, pratiti njegov san i još mnogo toga. Vjerojatno će Galaxy Ring pratiti i dnevni unos kalorija korisnika te određene aktivnosti.

Samsung One UI 6.1 na 8,8 milijuna uređaja

Možda neće zamijeniti pametni sat, ali pametni prsten bi mogao postati još jedan nosivi uređaj koji spašava život. Najnovije glasine govore da će Galaxy Ring koštati između 300 i 350 dolara, s mjesečnom pretplatom koja bi bila manja u visini od 10 dolara.

2
SamsungGalaxyRing#

Samsungov šef mobilnih uređaja, TM Roh, rekao je u veljači da će se nosivi uređaj moći koristiti između pet i devet dana s jednim punjenjem. Taj impresivan vijek baterije mogao bi biti rezultat toga što prsten nema vlastiti zaslon koji bi trošio energiju.

Najčitanije