Banner
2 18

OnePlus Open 2 na tržištu početkom 2025. godine

Prošlog listopada OnePlus predstavio je svoj prvi sklopivi telefon, čini se kako tijekom ove 2024. nećemo vidjeti njegova nasljednika, već početkom 2025. godine.

OnePlus je prošlog listopada lansirao svoj prvi preklopni pametni telefon nazvan OnePlus Open, ali ljubitelji brenda morat će pričekati na nasljednika jer se njegovo izdanje ne očekuje ove godine.

OnePlus Open predstavljen s cijenom od 1,799€

Pouzdani izvor informacija, Digital Chat Station, tvrdi da će OnePlus Open 2 biti lansiran u prvom kvartalu 2025. godine. Očekuje se da će uređaj biti opremljen novijim Snapdragon 8 Gen 4 SoC procesorom, umjesto Snapdragon 8 Gen 3 čipa.

1 19

Osim toga, izvor navodi da će OnePlus Open 2 imati poboljšani mehanizam za preklapanje, tanji dizajn te zaslon koji se može preklopiti s još manje vidljivog nabora. Pametni telefon će također sadržavati poklopac visoke rezolucije i mogao bi imati periskopsku kameru.

OnePlus Ace 3V pokretan je Snapdragon 7+ Gen 3 čipom

Budući da je OnePlus Open bio verzija Oppo Find N3, očekuje se da će Oppo Find N4/N5 biti sličan OnePlus Open 2 modelu. Ova informacija naglašava sve veću integraciju i suradnju između OnePlus-a i Oppo-a, posebice na području inovacija i razvoja novih tehnologija u preklopnim telefonima.

2 18

Detaljnija specifikacija novog modela i dalje je pod velom tajne, ali iz dosadašnjih najava može se naslutiti da će novi model donijeti značajne poboljšanja u odnosu na svojeg prethodnika.

OnePlus Watch 2: FCC Potvrđuje neviđeno trajanje baterije i ključne specifikacije

Ovo uključuje i potencijalno unapređenje kamere koje bi moglo omogućiti korisnicima još bolje fotografske mogućnosti, što je često ključni faktor pri odabiru novog pametnog telefona.

3 6

OnePlus nastavlja pratiti trendove i potrebe tržišta, stoga se s pravom može očekivati da će njihov novi preklopni model biti prilagođen zahtjevima modernih korisnika koji traže uređaje koji spajaju funkcionalnost i stil.

OnePlus 12 – donosi razočarenje prvim kupcima

S obzirom na to da je konkurencija u segmentu preklopnih telefona sve jača, OnePlus mora ponuditi nešto što će ga istaknuti od konkurenata, a poboljšanja poput tanjeg dizajna i manje vidljivog nabora na ekranu mogla bi biti ključna u privlačenju novih kupaca.

Najčitanije