Banner
ff 5

Motorola Razr 50 i 50 Ultra viđeni s Europskim cijenama – predstavljanje 25.06.2024.

Motorola priprema lansiranje novih modela Razr 50 i Razr 50 Ultra te Moto G85, nudeći napredne tehnologije i moderni dizajn po cijenama koje su u skladu s prethodnim generacijama, s ciljem zadovoljenja i predviđanja tržišnih potreba u segmentu pametnih telefona.

Motorola se priprema za lansiranje svoje nove generacije preklopnih telefona s modelima Razr 50 i Razr 50 Ultra, koji će biti predstavljeni sljedeći tjedan, 25. lipnja. Prije službenog predstavljanja, oba preklopna modela su viđena u europskim trgovinama, čime su potvrđene njihove cijene.

Motorola uskoro predstavlja Moto Tag za Googleovu mrežu Find My Device

Model Razr 50 bit će dostupan u narančastoj, sivoj i pijesak boji, a početna cijena mu je 899 eura za verziju s 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Model Razr 50 Ultra će biti dostupan u zelenoj, plavoj i breskvastoj boji, a cijena mu je 1.199 eura za verziju s 12 GB RAM-a i 512 GB prostora za pohranu.

Ove cijene su u skladu s prošlogodišnjim modelima Razr 40 i Razr 40 Ultra.

1 46

U srodnim vijestima, pojavio se i model Motorola G85 na popisu. Ovaj uređaj će biti dostupan u sivoj, maslinastoj i Surf (plavoj) boji po cijeni od 349 eura za verziju s 12 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. To je 49 eura više od njegovog prethodnika – modela Moto G84.

Motorola Razr 50 Ultra pri TENNA certifikatu

Očekuje se da će Moto G85 biti identičan modelu S50 Neo, koji će uskoro biti lansiran na kineskom tržištu. Nudit će zakrivljeni OLED zaslon, glavnu kameru od 50 MP (IMX882) te čipset Snapdragon 4. generacije 3 uz bateriju kapaciteta 5.000 mAh.

2 31

Uz sve tehnološke novitete, Motorola nastavlja graditi svoju liniju pametnih telefona s fokusom na inovacije i pristupačnost.

Ovi uređaji kombiniraju naprednu tehnologiju i atraktivan dizajn, čineći ih poželjnim izborom za korisnike koji traže najnovije mogućnosti mobilne tehnologije bez kompromisa na estetiku.

Motorola Edge (2024) – izvijeni zaslon, 50MP kamera i cijena od 550$

Lansiranje ovakvih modela nije samo pokazatelj Motoroline posvećenosti razvoju, već i znak prilagodbe na sve zahtjevnije tržište pametnih telefona. Svaki novi model donosi poboljšanja i inovacije koje postavljaju nove standarde u industriji.

3 21

Osim što pružaju napredne funkcije, ovi modeli su i primjer kako dizajn i funkcionalnost mogu savršeno surađivati, stvarajući uređaje koji nisu samo moćni, već i estetski ugodni.

Moto G85 – šarene boje zaštitni su znak

Sa svakim novim lansiranjem, Motorola stremi ne samo ka zadovoljavanju trenutnih potreba tržišta, već i predviđanju budućih trendova, što ih čini jednim od vodećih igrača u svijetu mobilne tehnologije.

Ovogodišnje lansiranje Razr 50 i Razr 50 Ultra je još jedan korak naprijed u ostvarivanju te vizije, pružajući korisnicima širom svijeta priliku da iskuse najnovije dostignuće u svijetu preklopnih telefona.

Najčitanije