Banner
2 28

Motorola uskoro predstavlja Moto Tag za Googleovu mrežu Find My Device

Motorola planira lansirati Moto Tag, uređaj za praćenje kompatibilan s Googleovom mrežom Find My Device, koji će se suočiti s konkurencijom Samsungovih SmartTagova i drugih neovisnih pratitelja, a očekuje se da će biti predstavljen zajedno s novom linijom sklopivih telefona Razr 2024. u Kini.

Motorola se očekuje kao sljedeći proizvođač koji će predstaviti uređaj za praćenje dizajniran za rad s Googleovom mrežom Find My Device za Android. Na web stranici UAE Telecommunications and Digital Government Regulatory Authority (TDRA) za certifikaciju (preko MySmartPrice) otkriven je novi uređaj nazvan Moto Tag.

Motorola Edge (2024) – izvijeni zaslon, 50MP kamera i cijena od 550$

Mreža Find My Device koristi se za pomoć u pronalaženju izgubljenih Android telefona ili tableta koristeći velik broj Android uređaja širom svijeta kako bi anonimno i sigurno uhvatili signal izgubljenog uređaja te ga na kraju vratili pravom vlasniku.

1 43

Na web stranici TDRA za certifikaciju, uređaj je naveden pod imenom Moto Tag s model brojem XT2445-1. Iako je kao proizvođač navedena Motorola Mobility LLC, ime organizacije navedeno je kao Lenovo (Shanghai).

Motorola Razr 50 Ultra pri TENNA certifikatu

Nema dodatnih važnih informacija u popisu niti su otkriveni neki posebni detalji ili specifikacije povezane s Moto Tagom. Motorola je prethodno spomenuta kao jedan od proizvođača koji se očekuje da će izdati oznaku koja radi s mrežom Find My Device.

2 28

Moto Tag će se suočiti s konkurencijom od Samsungovih SmartTagova i drugih nezavisnih pratitelja. Mreža Find My Device, koju će koristiti i SmartTagovi i Moto Tag, koristi preko milijardu uređaja s Androidom 9 i novijim verzijama kako bi vam pomogla pronaći vaš izgubljeni Android telefon ili tablet.

Motorola Razr 50 pri TENNA certifikatu

Budući da AirTag koristi drugu mrežu, Appleov uređaj za praćenje nije smatran konkurentom Samsungu, Motoroli i drugim proizvođačima pratitelja koji koriste Googleovu mrežu Find My Device.

2 23

I Apple i Google su stvorili upozorenja koja omogućuju korisnicima iOS-a i Androida da primaju obavijest ako ih prati uređaj za praćenje koji nije od Applea, ili ako AirTag prati korisnika Androida.

Motorola Moto G85 – dvostruka 50MP kamera i cijena od 300€

S obzirom na to da se očekuje skora predstavljene Motoroline linije sklopivih uređaja za 2024. godinu (koja uključuje Razr, Razr (2024) i Razr Plus (2024) u SAD-u), ne bi bilo iznenađujuće da se Moto Tag najavi u isto vrijeme.

Motorola Moto Buds i Buds+ predstavljene

Sklopivi uređaji će biti predstavljeni u Kini 25. lipnja pod nazivima Razr 50 i Razr 50 Ultra, a moglo bi biti i više certifikacija za Moto Tag tijekom sljedećeg tjedna.

Najčitanije