Banner
ff 9

Motorola Moto G85 – dvostruka 50MP kamera i cijena od 300€

Motorola razvija Moto G85, model srednje klase koji će na tržištu biti dostupan pri cijeni od 300€.

Motorola uskoro predstavlja novi model srednje klase, pametni telefon Moto G85, koji će na europskom tržištu koštati 300 eura. Telefon se pojavio na Geekbenchu s čipsetom Snapdragon 4 Gen 3, a sada nam ToolJunction pruža prvi pogled na uređaj.

Motorola Razr 50 i cijena od 699$

Novi model zadržat će dizajn s dvostrukom kamerom koja uključuje glavni senzor od 50 MP s optičkom stabilizacijom slike (OIS). Zaslon će biti zakrivljen s obje strane, suprotno trenutnom trendu ravnih okvira.

Na donjem dijelu nalaze se rešetka zvučnika, USB-C priključak, ladica za SIM karticu te mikrofon. Na gornjem dijelu smješten je mikrofon za poništavanje buke i logo Dolby Atmos, što sugerira visokokvalitetan zvuk za uređaj u ovom cjenovnom razredu.

Motorola Razr 50 i 50 Ultra – fotogalerija

Tipka za uključivanje na strani je izbočena, što znači da ne služi kao čitač otiska prsta – senzor se nalazi ispod zaslona, koji je definitivno OLED. Poznato je da će Moto G85 imati opciju s 8 GB RAM-a i da će biti isporučen s operativnim sustavom Android 14.

Očekujemo da će se u nadolazećim danima pojaviti još informacija, budući da je službeno predstavljanje uređaja vrlo blizu.

Motorola Moto X50 Ultra debitirala u Kini

Ovaj pametni telefon obećava biti atraktivan izbor za korisnike koji traže solidne performanse po pristupačnoj cijeni, a s nadolazećim curenjem informacija i službenim lansiranjem, zainteresirani kupci će uskoro moći donijeti informiraniju odluku o kupnji.

Motorola i Lenovo dobili zabranu prodaje u Njemačkoj

Moto G85 izgleda kao uređaj koji će zadovoljiti potrebe šireg spektra korisnika, kombinirajući napredne tehnološke mogućnosti s pristupačnošću, što ga čini vrijednim nadzora.

Najčitanije