Banner
1 31

Microsoft predstavlja nove verzije Xbox Series X i Series S konzola

Microsoft najavljuje tri nove verzije Xbox konzola za blagdansku sezonu 2024.

Microsoft je na svojem događaju Xbox Games Showcase 2024 najavio tri nove verzije svojih konzola trenutne generacije Xbox. Uključene su dvije nove verzije modela Series X i jedna nova verzija modela Series S.

1 31

Prva je Xbox Series X 2TB Galaxy Black Special Edition. Ovo je u osnovi postojeći model Series X, ali s 2TB prostora za pohranu umjesto uobičajenih 1TB. Konzola ima šaroliki uzorak s točkicama srebrne, sive i zelene boje na svijetlozelenoj podlozi.

2 19

Upravljač također ima zeleni stražnji dio i šaroliki D-pad. Ova verzija će se prodavati po cijeni od 600 dolara i bit će dostupna u ograničenim količinama na odabranim tržištima.

Sljedeća je Xbox Series X 1TB Digital Edition. Ovo je varijanta postojećeg modela Series X, ali bez optičkog pogona, što znači da je pristup igrama i filmovima moguć samo digitalno. Dolazi u bijeloj boji i bit će dostupna na odabranim tržištima po cijeni od 450 dolara.

3 13

Konačno, Microsoft je najavio varijantu crnog modela Series S s 1TB, koja je prvotno najavljena gotovo točno prije godine dana. Jedina razlika je što ovaj model dolazi u bijeloj boji, ali je u ostalom identičan drugoj verziji i bit će dostupan po istoj cijeni od 350 dolara. Microsoft navodi da se crni model može kupiti dok traju zalihe, što sugerira da je prestao biti u proizvodnji. Novi modeli stići će tijekom blagdanske sezone.

Najčitanije