Banner
n2

LG je najpouzdanija marka perilica rublja prema istraživanju Consumer Reports

Consumer Reports je provela anketu među više od 68 000 korisnika perilica rublja kako bi identificirala najpouzdanije marke i probleme s kojima se korisnici suočavaju pri korištenju ovih uređaja.

Jeste li primijetili da vaša perilica postaje neobično bučna? Je li vaša nova kuća donijela sa sobom zvijer odjeće koja tutnji u vašoj kupaonici? Nepouzdana perilica rublja može znatno otežati vašu svakodnevicu.

Temu – dobra kupovina ili obična scam navlakuša?

Bilo da je potrebno popraviti, dubinski očistiti ili zamijeniti, važno je znati kako odabrati pouzdanu perilicu koja će trajati. Sada, više nego ikad, pouzdanost je ključni faktor prilikom kupnje perilice rublja.

nn

Uložiti u kvalitetnu perilicu koja je dizajnirana da traje može značajno olakšati vaš život. Saznajte više o najnovijim rezultatima Consumer Reporta napravljene ankete, temeljene na iskustvima više od 68 000 korisnika perilica rublja.

Anketa o pouzdanosti

Consumer Report napravio je anketu temeljeći se na iskustvima više od 68 000 korisnika perilica rublja koje su kupljene nove između 2013. i 2023. godine.

Netflix ukida “osnovni” paket od 11,99$

Analizirali smo četiri vrste perilica rublja: prednje punjenje, perilice rublja s gornjim punjenjem, HE (visokoučinkovite) perilice rublja s gornjim punjenjem i kompaktne perilice rublja.

5 4

Rezultati ankete otkrivaju koje su marke najpouzdanije, uzimajući u obzir vjerojatnost pojave problema ili kvara unutar prvih pet godina upotrebe, kao i koliko su vlasnici zadovoljni svojim perilicama.

Najčešći problemi s perilicama rublja

Među korisnicima, najčešći prijavljeni problemi bili su zapetljana ili smotana odjeća, pretjerana vibracija tijekom ciklusa pranja, neugodni mirisi, problemi s bubnjevima koji se ne vrte, problemi s odvodnjavanjem vode te buka. Posebno su česti problemi s buđi, plijesni i neugodnim mirisima kod perilica s prednjim punjenjem i kompaktnih perilica.

Najpouzdanije marke

Kada je riječ o perilicama rublja s gornjim punjenjem, Speed Queen se ističe kao najpouzdanija marka, s kontinuiranim visokim ocjenama za pouzdanost i zadovoljstvo vlasnika. Osim toga, Speed Queen perilice rublja s gornjim punjenjem često su pohvaljene zbog izvrsnih performansi čišćenja i dugotrajnosti.

Što nam to Netflix donosi 2024. godine – evo odgovora

Za visokoučinkovite gornje utovarivače, LG je već šest godina zaredom proglašen najpouzdanijom markom. Njihovi uređaji ne samo da su pouzdani, već su također visoko ocijenjeni zbog zadovoljstva vlasnika i učinkovitosti pranja.

n2

Kod perilica s prednjim punjenjem, LG također dominira, s najvišim ocjenama za pouzdanost i visokim ocjenama zadovoljstva vlasnika. Speed Queen također dobiva pohvale, posebno za zadovoljstvo vlasnika, iako nešto niže ocjene za pouzdanost.

Xiaomi SU7 – pregled interijera

Kompaktne perilice rublja također imaju svoje vodeće marke. Electrolux, LG i Miele ističu se kao najpouzdanije marke u ovoj kategoriji, s Mieleom koji se posebno ističe zbog izvrsnih ocjena zadovoljstva vlasnika.

Odabir najbolje perilice rublja za vaše potrebe

Kada birate perilicu rublja, važno je uzeti u obzir vaše specifične potrebe i prioritete. Razmotrite faktore poput kapaciteta, energetske učinkovitosti, učinkovitosti pranja i pouzdanosti pri odabiru modela. Pregledajte naše detaljne ocjene i vodiče za kupnju kako biste pronašli perilicu koja će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Najčitanije