Banner
2 6

iPhone 16 Pro u usporedbi s 15 Pro – sličnosti su očite [foto]

Majin Bu predstavio je model iPhonea 16 Pro koji donosi veći zaslon, nove kamere, snažniji čip i veću bateriju, uz očuvanje općeg dizajna iPhonea 15 Pro.

Majin Bu, poznati izvor curenja informacija, vratio se s još jednim modelom iPhonea 16 Pro kako bi nam pokazao njegove usporedbe s iPhoneom 15 Pro.

1 13

Očekuje se da će iPhone 16 Pro imati 6,3-inčni zaslon, što bi ga učinilo većim od 6,1-inčnog iPhonea 15 Pro. Povećanje veličine neće biti drastično, kako pokazuju nedavno procurile slike, ali dovoljno je veliko da bude primjetno.

iPhone 14 (obnovljeni) po 619$ u Apple online trgovini

Za razliku od prethodno procurjenih maketa, ovaj model također ima zaslon, no vjerojatno se radi o neaktivnom prikazu pa ne možemo vidjeti navodno tanje okvire uređaja, što će omogućiti tehnologija smanjenja rubova (Border Reduction Structure, BRS).

2 6

Jedna od slika ukazuje na to da su kamere iPhonea 16 Pro veće od senzora na Pro modelu, potvrđujući glasinu koja je sugerirala da će barem jedan od senzora biti deblji u usporedbi s trenutnom konfiguracijom.

iPhone 16 Pro Max s najvećim kapacitetom baterije

Telefon bi navodno trebao dobiti dvije nove kamere: 12MP periskopski teleobjektiv s 5x optičkim zumom i 48MP širokokutnu kameru s iPhonea 15 Pro Max. Senzori će vjerojatno pomoći da ovaj model dostigne status jednog od najboljih fotoaparata u mobilnim telefonima za 2024. godinu.

3 3

Na fotografijama se također može vidjeti glasina o gumbu za snimanje. Očekuje se da će taj gumb biti mehanički, s dodirnom osjetljivošću, što bi korisnicima pružilo isti fizički osjećaj kao da rade s posvećenim fotoaparatom.  Gumb bi trebao funkcionirati kao tradicionalni okidač i mogao bi čak omogućiti promjenu razine zuma.

iPhone 17 Slim bit će skuplji u odnosu na Pro Max

Iako su promjene raspršene po cijelom uređaju, iPhone 16 Pro izgleda kao da ima isti opći dizajn kao iPhone 15 Pro, i na prvi pogled možda čak ne biste mogli razlikovati ta dva modela.

4 4

Osim većeg zaslona i novih kamera, za iPhone 16 Pro se također šuška da će imati snažniji čip i nešto veću bateriju.

Najčitanije