Banner
1 3

IKEA tržištu nudi produžni kabel SKOTAT po cijeni od 24,99€

IKEA je lansirala novu liniju proizvoda za punjenje, uključujući višestruke kabele i produžne kabele dostupne na globalnom i EU tržištu, s naglaskom na pristupačne cijene i inovativne dizajne za efikasno punjenje uređaja.

IKEA je predstavio četiri nova proizvoda za punjenje. To uključuje višestruki produžni SKOTAT, dostupan globalno, te različite USB-C kabele RUNDHULT i LILLHULT namijenjene tržištu Europske unije. Opleteni kabeli dostupni su u nizu boja i relativno su jeftini, s cijenama koje počinju od 5,99 eura.

1 3

Nedavno je IKEA lansirala nekoliko novih proizvoda za punjenje. RUNDHULT je USB-C na USB-C kabel dostupan u zemljama poput Europe i SAD-a. Dizajniran za punjenje prijenosnih računala ili tableta, opleteni kabel dugačak je 1,5 metara i podržava snagu do 100 W. Proizvod je dostupan u dvije boje, tamnosivoj i crno-bijeloj, s maloprodajnom cijenom od 9,99 dolara/7,99 eura/99 SEK.

2

Postoje još dva USB-C kabela za kupce u zemljama EU poput Nizozemske, Italije i Njemačke. To su LILLHULT USB-C na USB-C i USB-C na Lightning. Svaki dugačak 1,5 metara, opleteni kabeli dolaze u zelenoj, svijetlosivoj i narančasto-ružičastoj boji.

3

Poput RUNDHULT-a, LILLHULT može obavljati prijenos podataka brzinom do 480 Mbps, iako je maksimalna podržana snaga vjerojatno ispod 100 W s obzirom na nižu cijenu; LILLHULT USB-C na USB-C i USB-C na Lightning koštaju 5,99 eura i 9,99 eura, respektivno.  Kabeli LILLHULT i RUNDHULT kompatibilni su s punjačem SJOSS 30W 1-port USB-C, lansiranim ranije ove godine.

4 2

Na kraju, IKEA je otkrila produžni kabel SKOTAT za tržište EU. Dodatak nudi tri AC priključka od 250V i 2.500W maksimalne snage te dva USB-C priključka za punjenje telefona ili tableta.

5

Kada se koristi jedan USB-C, izlazna snaga je 45W, koja se smanjuje na 22W snage kada istovremeno punite dva uređaja. Osim toga, USB-C priključci podržavaju razne protokole punjenja kao što su PD 3.0, QC4+ i PPS.

6

S trokutastim dizajnom klinova, proizvod je zelene boje, ima kabel dugačak 1,8 metara i može se montirati na zid zahvaljujući otvorima na stražnjem dijelu. IKEA SKOTAT produžni kabel možete kupiti za 24,99 eura. Ostaje vidjeti hoće li i kada novi proizvodi LILLHULT i SKOTAT stići u druge zemlje.

Najčitanije