Banner
2 48

Huawei Watch 5 – novi HarmonyOS NEXT, na tržište s Mate 70 telefonom

Nove glasine s Weibo platforme ukazuje na to da Huawei priprema lansiranje serije pametnih satova Watch 5 i pametnog telefona Mate 70 kasnije ove godine, s novim dizajnom i poboljšanim operativnim sustavom HarmonyOS NEXT.

Novi curenje informacija s Weibo platforme sugerira da Huawei priprema nove nosive uređaje, seriju satova Watch 5, koji bi se mogli lansirati kasnije ove godine zajedno s pametnim telefonom Mate 70.

Huawei je kralj mobilne fotografije – evo i zašto

Pouzdani izvor Fixed Focus otkrio je da će serija Watch 5 imati drugačiji dizajn u odnosu na prethodni model. Očekuje se i nadogradnja softvera.Izvor tvrdi da će novi nosivi uređaj imati “novi sustav”, vjerojatno aludirajući na HarmonyOS NEXT. Huawei trenutno razvija ovu novu verziju, a lansiranje se očekuje 21. lipnja.

1 23

Detalji o specifičnim značajkama i funkcionalnostima koje pokreće novi operativni sustav još uvijek nisu poznati. Osim toga, izvor nije podijelio puno informacija o seriji Huawei Watch 5.

Kako radi Ultra Speed Snapshot na HUAWEI Pura 70…? 

Podsjetimo, serija Watch 4 privukla je pažnju kao prvi svjetski pametni sat koji omogućava neinvazivno praćenje visoke razine šećera u krvi. Karakterizirao ga je 1,5-inčni LTPO safirni zaslon ugrađen u titanijumsko kućište, s raznim opcijama za prilagodbu izgleda brojčanika.

2 48

Unatoč svojoj veličini, serija Watch 4 bila je hvaljena zbog svoje lagane konstrukcije. Nudio je preko 100 načina za praćenje vježbanja i mjerio zdravstvene metrike poput otkucaja srca, kisika u krvi (SpO2), stresa, temperature kože i krutosti arterija.

DXOMARK: Huawei Pura 70 Ultra kralj mobilne fotografije

Trajanje baterije variralo je ovisno o modelu. Standardni model nudio je tri dana autonomije, dok je model Pro to produžio na 4,5 dana pri tipičnoj uporabi. Mod “ultra-dugo trajanje baterije” mogao je produžiti izdržljivost do 21 dan. Mogućnosti povezivanja uključivale su podršku za eSIM za pozive i LTE 4G za podatke, uz detekciju pada radi sigurnosti.

Huawei Pura 70 Pro u prednarudžbi, poklon FreeBuds Pro 3

Iako novo curenje informacija daje uvid u potencijalne značajke serije Watch 5, službeni detalji još uvijek nisu objavljeni. Morat ćemo pričekati dodatne informacije od Huaweija kako bismo potvrdili datum lansiranja, specifikacije i cijene.

Najčitanije