Banner
Picture1

Huawei ugošćuje HDC.Europe konferenciju

Huawei će i ove godine ugostiti godišnju konferenciju za programere na Web Summitu i otkriti pobjednike Editors’ Choice awards

Huawei je ponovno domaćin godišnje konferencije usmjerene na poslovanje razvojnih programera –  HDC.Europe, koja će se održati tijekom Web Summita 2022, godišnjeg okupljanja predstavnika globalne tehnološke industrije koji se održava u Lisabonu od 1. do 4. studenog.

Huawei će organizirati ekskluzivni događaj za partnere, programere i izdavače unutar kojeg će održati i poslovni masterclass čiji je cilj pružiti polaznicima razumijevanje prednosti koje ekosustav Huawei Mobile Services (HMS) pruža uz mogućnosti povećanja prihoda i zadržavanja korisnika.

Komentirajući ovogodišnju temeljnu temu konferencije HDC.Europe, Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe, rekao je: “Svijet oko nas sve je više pun izazova i neizvjesnosti. Moramo prihvatiti ovu novu eru i ostvariti sve mogućnosti koje nam se pružaju. Na našem događaju nazvanom Huawei Developer podijelit ćemo svoja iskustva u svladavanju izazova i zaviriti u revolucionarna poslovna rješenja dizajnirana da zadovolje potrebe različitih digitalnih scenarija. Također ćemo prikazati najbolje prakse i rezultate iz našeg rada s vrhunskim partnerima diljem svijeta.”

Web Summit, koji okuplja ljude i organizacije koji preoblikuju međunarodnu tehnološku scenu, pruža prikladnu pozadinu za Huawei Developer Conference i inauguralni masterclass. Sudionici će moći slušati predavanja, čuti studije slučaja i razumjeti najbolje prakse Huaweija i njegovih globalnih partnera tijekom poslijepodnevne sesije 2. studenog.

Osim održavanja masterclass-a, Huawei će također biti domaćin godišnje dodjele AppGallery Editors’ Choice Awards 2022.,  gala  eventa koji će se održati po prvi put tijekom Web Summita. Nagrade, koje se dodjeljuju najboljim aplikacijama i igrama godine, također će sadržavati nove poslovne kategorije u kojima se nagrađuju partneri i agencije za njihove uspješne kampanje koje iskorištavaju ključne HMS usluge kao što su HUAWEI Ads.

Nagrade po izboru urednika 2022.

Huawei’s AppGallery Editors’ Choice Awards 2022 u svojoj trećoj godini održavanja odaje priznanje ne samo igrama i aplikacijama koje su imale najpozitivniji utjecaj na živote korisnika u proteklih 12 mjeseci, već i onima koje su, kroz poslovnu suradnju između tvrtke Huawei i njezinih partnera, ostvarili najbolje prihode korištenjem Huawei oglasa i rješenja za rast usluga.

Nagrade, za koje glasaju Huawei stručni timovi urednika zemalja diljem Europe, također će potvrditi odlučnost programera aplikacija da korisnicima pruže besprijekorna i zadovoljavajuća iskustva. Ovo je važan element rasta AppGalleryja, kojeg možete pronaći i na nedavno lansiranom Mate 50 Pro uređaju. AppGallery sada opslužuje više od 580 milijuna globalnih mjesečno aktivnih korisnika, a bilježi porast od 147% u odnosu na prethodnu godinu u broju aplikacija integriranih s HMS-om.

“Dodajemo poslovnu suradnju kao kategoriju u AppGallery Editors’ Choice Awards kako bismo odražavali razine postignuća koje partneri mogu ostvariti radeći u suradnji s nama,” rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe. “Naši najbolji partneri iskorištavaju našu sposobnost poboljšanja aktivacije, unovčavanja i zadržavanja u višestrukim aplikacijama, ne samo kako bi povećali prihode, već i povećali lojalnost korisnika i potaknuli veći broj instaliranja. Nova kategorija nagrada to prepoznaje”.

Najčitanije