Banner
nl 0406 2

HUAWEI je sponzor ATP CHALLENGER turnira ZAGREB OPEN

Dobitna kombinacija vrhunskog tenisa i impresivnih, sportski orijentiranih pametnih uređaja.

Huawei je u svakom koraku razvoja svojih pametnih uređaja potpuno predan kreiranju sportski orijentiranih značajki koje svim kategorijama sportaša omogućuju lakše praćenje napretka.

Fit3 pep online BB Fit3 pep online BD 4x5

Tako je nakon globalnih partnerstva s poznatim ambasadorima kao što su fitness trenerica Pamela Reif i proslavljeni trkač Sir Mo Farah, Huawei lokalno potvrdio svoj sportski duh sponzorirajući ovogodišnji teniski turnir ATP Challenger Zagreb Open koji se odvija u periodu od 3. do 9. lipnja na teniskim terenima na Šalati.

Fit3 pep online BD 4x5

Ovo partnerstvo predstavlja važan korak u podršci teniskog sporta u Hrvatskoj te dodatno naglašava predanost tvrtke Huawei u promicanju zdravog i aktivnog načina života.

Fit3 pep online Fas Fit3 pep online BD 4x5

Kao jedan od sponzora turnira, Huawei je u svojoj fun zoni osigurao niz aktivnosti i izložio svoje najnovije, sportski orijentirane nosive uređaje poput pametnih satova WATCH FIT 3, WATCH GT 4 Green i open ear slušalice FreeClip. Uz njih, svi posjetitelji turnira na Šalati mogu premijerno testirati najnoviji flagship branda Pura 70 Ultra, kao i ranije predstavljeni model iste serije – Pura 70 Pro. Uz izložbeni dio, za sve posjetitelje Huawei zone organizirane su nagradne igre s bogatim nagradnim fondom.

Zagreb Open je nakon dugih 13 godina ponovno vratio vrhunski tenis u hrvatsku metropolu i u snažnoj međunarodnoj konkurenciji vrhunskih tenisača u prvim danima turnira pružio ljubiteljima tenisa priliku da uživaju u uzbudljivim mečevima i vrhunskoj sportskoj atmosferi.

WATCH GT 4 41 MM GREEN 7

Huawei poziva sve ljubitelje sporta da se pridruže i pogledaju mečeve ATP Challenger Zagreb Open i uživaju u vrhunskom tenisu, zabavnim sadržajima i zajedničkom druženju na Huawei fun zoni.

Novi proizvodi tvrtke Huawei

HUAWEI WATCH FIT 3, najnoviji predstavnik popularne WATCH FIT serije pametnih satova, dostupan je na lokalnom tržištu u tri boje i po preporučenoj cijeni od 169 do 189 eura, ovisno o modelu.

Dostupan u crnoj i bijeloj boji, HUAWEI Pura 70 Pro dolazi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.199,00 eura, a kupiti ga možete već danas kod odabranih Huawei partnera. Pametni sat HUAWEI WATCH GT 4 od 41mm u zelenoj boji dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 eura, dok je cijena HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametnog sata 699 eura.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl.

 

Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

SoMe FreeClip product SQUARE 1

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/
Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/
YouTube: Huawei Mobile Croatia – YouTube
Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/

Najčitanije