Banner
ff 8

Honor X60 – s cijenom od 138$ konkurirat će i jačim igračima

Honor X60 prvi je na redu za predstavljanje, s cijenom od 138$ za domaće (Kinesko) tržište.

Serija Honorovih X Android pametnih telefona već cilja na pristupačnije segmente tržišta s iznenađujuće moćnim specifikacijama i značajkama.

Honor 200 i Honor 200 Pro – detaljne specifikacije, predstavljanje 12.06.

Sada se šuška da će proizvođač ići još dalje u tom smjeru s novom varijantom koja uključuje izbočinu kamere koja se obično viđa na skupljim uređajima, a ne treba zanemariti ni tip prednjeg panela koji se često ističe kao sljedeća velika stvar u tehnologiji zaslona.

HONOR je na VivaTechu predstavio inovativnu AI arhitekturu

Prvi uređaj serije Honor X60 očekuje se uskoro, ali ne nužno kao nasljednik X50 GT, Pro ili čak osnovnog X50, s obzirom na njegovu procijenjenu cijenu.

Honor Magic6 Pro recenzija

Pretpostavlja se da će se cijena kretati u okviru 1,000 yuana (oko $138) ili manje u Kini, ali bi mogao biti zamijenjen za puno skuplji Android pametni telefon zahvaljujući svojoj izradi.

Honor Magic V Flip – na krilima fleksibilnosti

Serija X već generacijama karakterizira izbočina kamere u stilu Star Ringa (kao što je i Magic5 Lite koristi za međunarodno tržište) – no, navodno dolazak novog modela niže klase mogao bi donijeti nešto drugačije, ali “popularno” među skupljim uređajima (kao ovaj, koji je također nedavno povezan s Honorom? Sigurno ne).

HONOR: prvi u Q1 na kineskom tržištu

Također bi mogao profitirati od hvaljenja trajnosti, započete s X50 i njegovom službenom “5-zvjezdica” certifikacijom otpornosti na padove od strane SGS-a, te imati “veliku” bateriju – iako to možda neće biti tako veliko dostignuće s obzirom na kapacitet od 5,800mAh njegovih prethodnika.

Honor u opticaj pustio MagicOS 8.0 (Android 14)

Ipak, smatra se da će debitirati s vrstom zaslona sa zakrivljenim rubovima sa svih strana, za koju se već tvrdi da će uskoro postati viralna među skupljim uređajima.

HONOR Magic6 Pro: najbolja baterija na tržištu

Sve u svemu, još uvijek neimenovana varijanta X60 sada se smatra sposobnom za “izazivanje flagship uređaja” unatoč svojoj početnoj cijeni, prema legendarnom curenju informacija od Digital Chat Station.

Najčitanije